Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
πλήκτρο διαγραφής πινακα !!
Υπάρχει κάποια εντολή η μακροεντολή που να μπορώ να διαγράφω από ένα πινακα όλες τις εγγραφες με ένα πάτημα πλήκτρου? Μέχρι στιγμής το διαγράφω με τον κλασικό τρόπο όπως έχω ανεβάσει στην photo ως παράδειγμα!!! Κανονικά η ακονονιστα δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος αλλα σε μια βάση που φτιάχνω θα ήτανε πολύ εξυπηρετικό. Κάποιος θα το γνωρίζει πιστεύω αυτό για να με βοηθήσει!!! Ευχάριστω! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δες στο επισυναπτόμενο μια πρόταση. Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Η ονοματολογία φορμών, πινάκων, πεδίων, ... θέλει προσοχή. |
| |||
| |||
Νικο σε ευχάριστο πολύ για το παράδειγμα. Αν και θέλω να το μελετήσω περισσότερο αυτό που έστειλες. DoCmd.SetWarnings False DoCmd.RunSQL "delete * from Ðßíáêáò1" Me.Ðßíáêáò1.Form.Requery DoCmd.SetWarnings False αυτό λογικά θα ισχύει και σε ερωτήματα σωστά? Δεν κατάλαβα τίποτα χά χα χα, αλά μου άνοιξες πολλά ερωτήματα απόψε!! ευχαριστώ και πάλι!!! |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Στα ερωτήματα ΔΕΝ διαγράφεις το περιεχόμενο! Ουσιαστικά τα ερωτήματα είναι δομές παρουσίασης δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε πίνακες (παρουσίασης και όχι μόνο...). Καλή συνέχεια. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 29-04-18 21:13 |
[Excel07] Αδυναμια διαγραφης | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-11-16 18:10 |
[ Ασφάλεια] Απενεργοποίησης της λειτουργίας από το πλήκτρο SHIFT, | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-04-15 00:00 |
[ Φόρμες ] Ράδιο-πλήκτρο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-13 21:46 |
Προειδοποιητικό μήνυμα διαγραφής εγγραφής... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-01-11 01:36 |
Η ώρα είναι 20:31.