Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση εγγραφής απο την αναζήτηση
Φίλοι μου χρησιμοποίησα λίγο διαφορετικά το τρομερό παράδειγμα για αναζητήσεις εγγραφών τού Τάσου που βρήκα εδώ. http://www.ms-office.gr/forum/access...ma-access.html Βασικά εγώ στην κυρίως φόρμα έβαλα ένα πλήκτρο όπου εμφανίζεται η φόρμα αναζήτησης και αρχίζω το ψάξιμο. Αυτό που θα ήθελα ήταν ένα πλήκτρο στα δεξιά της φόρμας αναζήτησης, το οποίο πατώντας το θα έκλεινε την φόρμα των αναζητήσεων και στην κυρίως φόρμα θα μου εμφάνιζε την εγγραφή που επέλεξα. Με της γνώσεις μου δεν είναι εφικτό εάν βοηθήσει κάποιος φίλος ίσως τα καταφέρω. Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Χρήστο, ό,τι ζητάς εμφανίζεται στο παράδειγμα του Τάσου. Μήπως στην φόρμα αναζήτησης δεν "είδες" το κουμπάκι Go! Για δες... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Νίκο.. Τελικά δεν ξέρω τη έχει γίνει, εγώ κοίταξα το παρακάτω παράδειγμα http://www.ms-office.gr/forum/access...se-access.html και κατόπιν επειδή υπήρχε η ιδια ονομασία το θεώρησα ίδιο και δεν το άνοιξα καθόλου.. Τώρα που με ξύπνησες το είδα είναι διαφορετικό και κάνει αυτό που ήθελα... Καιρός να ξαναπαίξω με την βάση μου. Νίκο ευχαριστώ που με ξύπνησες, Υ.Γ. Τελικά τον Τάσο δεν μπορούμε να τον προλάβουμε και με έτοιμα παραδείγματα.. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση σε πίνακα και εμφάνιση σε φόρμα | leeperik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-16 12:45 |
Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 16:02 |
[VBA] Εμφάνιση εγγραφής από την αναζήτηση | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-08-13 23:19 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση εγγραφής | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-01-13 11:45 |
[ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 20:15 |
Η ώρα είναι 19:48.