Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ράδιο-πλήκτρο
Καλησπέρα σε όλους,ένα μικρό πρόβλημα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω μια βάση δεδομένων και προσπαθώντας να ανοίξω μια φόρμα,έχοντας φτιάξει ένα κουμπί με τίτλο "άνοιγμα". Το πρόβλημα είναι πως το έχω αριθμήσει με τον αριθμό 1 ενώ θα ήθελα να πατάω το insert η το f11 ως συντόμευση από το πληκτρολόγιο. Ξέρω πως γράφοντας το & μπροστά από κάθε γράμμα η αριθμό το δίνει ως συντόμευση όμως τι γίνεται όταν θέλω να πατάω το insert,το f1 f2....f12 Κτλπ? Γνωρίζει κανεις? |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Αντώνη, στην Access μπορείς να αντιστοιχήσεις ένα ή περισσότερα πλήκτρα σε μια ενέργεια ή ένα σύνολο ενεργειών. Δες στους παρακάτω συνδέσμους τις λεπτομέρειες : Για Access 2003: Αντιστοίχιση ενέργειας ή συνόλου ενεργειών σε πλήκτρο - Access - Office.com Για Access 2007: Εκτέλεση μιας μακροεντολής της Access χρησιμοποιώντας μια συντόμευση πληκτρολογίου - Access - Office.com Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
insert
Αχ βρε τάσο μου γιατί δεν το κατάλαβα? Υπάρχει χειροπιαστό παράδειγμα? Ας πούμε πως θα ορίσω το κουμπί insert... Ευχάριστο ! |
| |||
| |||
Αν θέλεις η συντόμευση αυτή να λειτουργεί σε όλη την Access άσχετα ποια φόρμα είναι ανοιχτή τότε δημιουργείς μια μακροεντολή όπως σου είπε ο Τάσος. Το κουμπί insert ορίζεται ως {INSERT} Αν θες αυτη η συντόμευση να λειτουργεί μόνο με τη συγκεκριμένη φόρμα τότε αυτό μπορεί να γίνει και ως εξής: στο συμβαν 'Με τη φόρτωση' της φόρμας βάζεις Me.KeyPreview = True Και στο συμβάν 'Με το πλήκτρο κάτω' πάλι της φόρμας βάζεις Select Case KeyCode Case vbKeyInsert DoCmd.OpenForm "Φόρμα2" KeyCode = 0 End Select Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liaverg : 22-03-13 στις 01:05. Αιτία: Πρόσθεση κώδικα |
| |||
| |||
ραδιο - πληκτρο
A ok κατανοητό το δοκιμάζω έτσι όπως λες να το δω λοιπόν!! Και πάλι ευχάριστο πολύ !!! |
| |||
| |||
ραδιο-πληκτρο
Μάλλον κάτι έκανα λάθος και δεν το κάνει... έχω ανεβάσει την βάση δεδομένων να δείτε τι λάθος έχω κάνει!! Όταν πατάω insert η f2 δεν το κάνει !!!! |
| |||
| |||
Το "με τη φόρτωση" το εχεις βάλει σωστα στη φόρμα Το "με το πληκτρο κάτω" το εχεις βάλει στα κουμπιά ενώ πρέπει να μπει κι αυτό στη φόρμα ως εξής: Select Case KeyCode Case vbKeyInsert DoCmd.OpenForm "Φόρμα2" KeyCode = 0 Case vbKeyF2 DoCmd.OpenForm "Φόρμα3" KeyCode = 0 End Select |
| |||
| |||
ευχαριστώ!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 29-04-18 21:13 |
[ Ασφάλεια] Απενεργοποίησης της λειτουργίας από το πλήκτρο SHIFT, | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-04-15 00:00 |
[ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 07:49 |
Η ώρα είναι 20:02.