Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναβόσβημα (flickering) της επιφάνειας εργασίας
Στο αρχείο που επισυνάπτω έχω αποκρύψει την Access και το προγραμμα ανοιγει σε ενα κεντρικό μενού. Η ιδέα γι αυτό ήταν απο εδώ Main Menu System - Access World Forums Στον κώδικά του για να λειτουργεί το μενού χρησιμοποιεί ανανεωσεις στις φόρμες (Refresh) οι οποίες όταν έχεις πίσω σου μονο την επιφάνεια εργασίας δημιουργούν flickering στα εικονιδια. Προσπαθησα με Application.Echo False και Application.Echo True στην αρχη και στο τελος του κώδικα της ανανέωσης αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος να αποτρέψω το flickering? υ.γ. ανεβασα το αρχειο εδω λογω μεγεθους flickering.accdb download - 2shared Ευχαριστώ Λία |
| |||
| |||
Eρχόμενη σήμερα στη δουλειά και βάζοντας το μενού σε Windows 7 ...τα εικονιδια σταματησαν να παιζουν. Σπιτι ειμαι κολλημενη με τα xp... Μη να 'ναι σημαδι απο το θεο οτι πρεπει επιτελους να αφησω τα xp στην ησυχια τους και να αλλαξω λειτουργικο??????? Ο ναι... Ακομα παραμενει βεβαια η απορια γιατι το κανει στα xp αλλά ο πελάτης εχει 7αρια και δεν με απασχολει πλεον! Αν θελετε μπορειτε να διαγραψετε το thread.... Ευχαριστω Λία |
| |||
| |||
Eυαγγελία Καλησπέρα!!! Δοκίμασε αν θέλεις και αυτό το μενού. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Αλέξανδρε πολύ ωραίο το μενού που ανέβασες και πιο 'σύγχρονο' στο μάτι από αυτό που χρησιμοποίησα εγώ. Μ αρεσει και η λογική των επιπέδων που έχει. Πολύ χρήσιμη προσθήκη στα παραδείγματα που κρατάω. Επίσης έκρυψα και στο αρχείο σου το παράθυρο της Access και η πλοήγηση στο μενού δεν δημιουργεί το πρόβλημα με το flickering που είχα με το άλλο στα xp! Ευχαριστώ πολύ Λία |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ωρες εργασίας | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 14:57 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 12:18 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 08:24 |
Υπενθύμιση εργασίας | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-11-11 16:42 |
Η ώρα είναι 20:28.