Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο θέμα μου. Στο συνημμένο ποιον τύπο θα μπορούσα να χρησιμοποιησω. για να έχω αποτέλεσμα σε κάθε γραμμή.(οι αριθμοί είναι ακέραιοι) |
|
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα και για την Excel, μπορείς να βάλεις, στο E3: =IF(OR(C3<>"";D3<>"");SUM($C$3:C3)-SUM($D$3:D3);"") και να τραβήξεις κάτω. Σε Access, είναι άλλο πράγμα... |
| |||
| |||
Αυτό θέλω. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
|
|
Να' σαι καλά. Πάντως, την επόμενη φορά που θα χρειαστείς βοήθεια για την Excel, να βάλεις το ζητούμενό σου, στο κατάλληλο forum. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για υπολογισμό υπολοίπου | zana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-04-15 18:50 |
[ Φόρμες ] Υπολογισμός ποσού σε φόρμα και μεταφορά στον αντίστοιχο πίνακα | ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 25-12-14 19:40 |
[ Εκθέσεις ] Αλλαγής σελίδας και μεταφοράς υπολοίπου | teotrip603 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 24-11-14 16:04 |
[VBA] Μεταφορά υπολοίπου | tecgeo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-01-13 22:32 |
Ενημέρωση Υπολοίπου | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-05-12 16:22 |
Η ώρα είναι 08:34.