Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιστροφή κενών πεδιών
Καλησπέρα, Σε ένα πίνακα στην access έχω εισάγει δεδομένα από το excel. Έχω ένα ερώτημα που θέλω να μου επιστρέφει όσα είναι κενά. Για κάποιο λόγο, ενώ τα πεδία είναι άδεια δεν τα επιστρέφει το ερώτημα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σε όλα τα πεδία του πίνακα. Σας επισυνάπτω ένα δείγμα της βάσης με ένα πεδίο του πίνακα. Ο πίνακας έχει πολλά δεδομένα, γι' αυτό θα ήταν σημαντική η βοήθειά σας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Φιλικά, Δημήτρης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αν γράψεις κώδικα vba τότε η έκφραση... Κώδικας: SELECT test.id, test.diakritTitlos FROM test WHERE test.diakritTitlos Is Null Δεν έχω απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό! Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Tα πεδία φαινομενικά είναι άδεια αλλά κατ ουσίαν έχουν τιμή με μηδενικό μήκος Αν στο ερώτημά σου βάλεις ως κριτήριο Is Null Or "" θα πάρεις σωστή απάντηση Μπορεις να διαπιστώσεις βεβαια ποιές τιμές είναι αυτές στο Excel βαζοντας σε μια αδεια στηλη τη συνάρτηση =IsBlank(κελι που περιεχει τις τιμες σου) Αν παρεις απαντηση False τοτε δεν ειναι κενό αλλά έχει τιμή με μηδενικό μήκος. Τότε κάνεις μια Αντικατάσταση διαλέγοντας στην εύρεση Μορφοποίηση/Επιλογή μορφής από κελί->επιλεγεις ενα απο αυτα τα κελια και Αντικατάσταση με (δεν βαζεις τιποτα) Αν η αλλαγη γινει σωστα τοτε αυτοματα θα δεις το =isblank να αλλαζει σε True |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αναζήτηση σε γραμμή & επιστροφή τιμής | parara | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-05-16 12:55 |
[Συναρτήσεις] Large ημερομηνία και επιστροφή τιμών | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 09-12-12 01:34 |
[Συναρτήσεις] Σύγκριση τιμών και επιστροφή αποτελέσματος | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-03-12 12:04 |
[ Φόρμες ] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-11 17:55 |
Η ώρα είναι 08:12.