Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βελτιστοποίηση Query σε Access 2007
Καλημέρα στο Forum :) Εχω φτιάξει ενα query το οποιο μου δινει τις αγωγες ανα ονοματεπώνυμο χειριζόμενου δικηγόρου το οποιο το εασαγω σε μια οθονη αναζητησης , και απο την οθόνη αναζήτησης το χρησιμοποιει σαν πεδιο στο ερωτημα και μου δινει τους εναγοντες και τα υπολοιπα στοιχεια που θελω μονο με τον δικηγορο που επελεξα......... Κώδικας: SELECT ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ], ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΣΤΙΚΑ/ΠΟΙΝΙΚΑ], ΑΓΩΓΕΣ.[ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ], ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΙΤΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ], [ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΩΝ].[ΑΤΙΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ], ΑΓΩΓΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ, ΑΓΩΓΕΣ.ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΙΚΗ, ΑΓΩΓΕΣ.[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ], ΑΓΩΓΕΣ.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΓΩΓΕΣ.ΑΓΩΓΗ, ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ], ΑΓΩΓΕΣ.[ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ], ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΡΙΘΜ ΠΡΩΤΟΚ ΔΑΝΠ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ], ΑΓΩΓΕΣ.[ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ], ΑΓΩΓΕΣ.ΤΟΜΕΑΣ, ΤΟΜΕΙΣ.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΑΜ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΟΝΟΜΑ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΟΝΠΑΤ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΒΟΚ, BOK.[SUBSTR(NAME,15,50)], ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.EIDIK, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΠΟΣΟ, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.[ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ], ΤΟΜΕΙΣ.*, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ FROM ([ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΩΝ] RIGHT JOIN (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ RIGHT JOIN (BOK RIGHT JOIN (ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ LEFT JOIN ΑΓΩΓΕΣ ON ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.[ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ]=ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ]) ON BOK.ATTRIBUTE1=ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΒΟΚ) ON ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.Αναγνωριστικό=ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ON [ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΩΝ].[ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΤΙΗΜΑΤΟΣ]= ΑΓΩΓΕΣ.[ΑΙΤΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ]) LEFT JOIN ΤΟΜΕΙΣ ON ΑΓΩΓΕΣ.ΤΟΜΕΑΣ=ΤΟΜΕΙΣ.ΚΩΔΙΚΟΣ WHERE (((ΑΓΩΓΕΣ.[ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ])=Forms!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) And ((ΑΓΩΓΕΣ.ΤΟΜΕΑΣ)=1)); Αυτο θα ηθελα να το βελτιστοποιησω να να μου το φερνει ακομη κι οταν δωσω μονο επιθετο του χειριζόμενου δικηγορου. (για να δουλεψει τωρα πρεπει να δωσω πχ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ι.) αν δωσω ΑΝΤΩΝΙΟΥ δεν τα φερνει.............. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σας :) φιλικα Δάφνη Μ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 05-03-13 στις 12:08. |
| |||
| |||
Καλημέρα Δαφνη Εγώ στην θέση σου θα έκανα σύνθαιτα πλαίσια για να κάνω αναζήτηση τέτοιου είδους. δλδ σε ενα σύνθαιτο πλαίσο με του γράφεις το πρώτο γράμμα σου εμφανιζει ολες τις λεξεις που αρχιζουν απο αυτό. δλδ γραφοντας αρχικα το "Α" θα σου εμφανισει ολες τις λέξεις με Α οποτε μπορεις να επιλέξεις, επισεις προσθετοντας γραμμα περιορίζει τα κριτιρια πχ. "Α" Αλεξια Αλεξης Αντωνια Αννα προσθετο γραμμα "ΑΛ" Αλεξης Αλεξια και ουτο καθεξης Ευχομαι να σε βοηθησα |
| |||
| |||
Σ ευχαριστω πολυ αλεξια για την πρόταση σου , θα τη δοκιμασω :) φιλικα Δαφνη Μ. |
| |||
| |||
Καλημέρα συμπλήρωσε το ερωτημά σου όπως παρακάτω WHERE (((left(ΑΓΩΓΕΣ.[ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ],len(Forms!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)) =Forms!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) Θανάσης |
| |||
| |||
Καλημερα στο Forum Θανάση σ ευχαριστω για την βοηθεια σου αλλα μου βγαζει λαθος συνταξης ........ φιλικα Δαφνη Μ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δάφνη θα σου πρότεινα να αλλάξεις την πρόταση WHERE στο ερώτημα με την ακόλουθη: WHERE (ΑΓΩΓΕΣ.[ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ] LIKE Forms!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ & "*") And (ΑΓΩΓΕΣ.ΤΟΜΕΑΣ=1); Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημερα στο Forum Γιωργο θα ηθελα να σε ευχαριστησω για τη βοηθεια σου, με τη διορθωση στο where δουλευει οπως ακριβως το ηθελα :) φιλικα Δάφνη Μ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Query in a multiple value combo box in Access | Zoe Forte | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-05-12 01:39 |
[Γενικά] Βελτιστοποίηση εφαρμογής. | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-09-11 19:44 |
Access 2003 Vs Access 2007 | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-02-10 21:07 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Η ώρα είναι 07:19.