Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χρονόμετρο -Private Sub Form_Timer
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum Η ερώτηση μου είναι εάν μπορούμε να έχουμε δύο Private Sub Form_Timer1() και Private Sub Form_Timer2() σε μια φόρμα και να το ενεργοποιούμε με κουμπί εντολής.Ή πως μπορώ να εφαρμόσω 2 χρονόμετρα σε μια φόρμα;ΠΧ στο παρακάτω κώδικα. Προσπαθώ να μετακινήσω κάποιες εικόνες ώστε να φαίνεται σαν κινούμενο σχέδιο.Τις εικόνες δεν τις έχω σχεδιάσει ακόμη όπως θέλω απλά έβαλα κάποια εικονίδια και είδα ότι με ένα χρονόμετρο μεταφέρονται. Κώδικας: Private Sub Command1_Click() Picture2.Visible = True Timer1.Enabled = True End Sub Private Sub Form_Timer2() If bounces < 7 Then Picture4.Move Picture4.Left + 400, Picture4.Top - 500 bounces = bounces + 1 Else Timer2.Enable = False End If End Sub Private Sub Form_Timer1() If bounces < 5 Then 'Ανάλογα με τις αναπηδήσεις If (bounces Mod 2 = 0) Then 'Πέφτει Picture2.Move Picture2.Left - 530, Picture2.Top + 900 Beep bounces = bounces + 1 Else 'Πάνω Picture2.Move Picture2.Left - 530, Picture2.Top - 320 bounces = bounces + 1 End If Else 'Σέρνεται Picture2.Move Picture2.Left - 530, picture2Left - 530, Picture2.Top bounces = bounces + 1 End If 'Στη θέση αυτή ανταμώνει πέφτει πάνω σε ίδιο κύβο και γίνεται σύννεφο If bounces = 7 Then Picture2.Visible = False Picture3.Visible = True Picture4.Visible = True Timer1.Enabled = False Command1.Enabled = False Timer2.Enabled = True 'Εδώ το χρονόμετρο Timer2_είναι χρονόμετρο για το σύννεφο bounces = 0 End If End Sub Private Sub Command2_Clik() End End Sub Φιλικά/Αλέξανδρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 04-03-13 στις 08:31. |
| |||
| |||
Καλησπέρα στη παρέα!! Έχω κάνει τα εικονίδια με 2 φόρμες.Σε κάθε φόρμα έχω βάλει απο ένα χρονόμετρο.Δουλεύει η κάθε φόρμα και κάνει τις κινήσεις που θέλω.Τώρα πορώ να ενσωματώσω στην πρώτη φόρμα το χρονόμετρο της δεύτερης ;Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το χρονόμετρο δεν ξέρω πως να το κάνω.Εάν γνωρίζει κάποιο μέλος ας μου προτείνει καμμιά ιδέα. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα στη παρέα!!! Εχω βελτιώσει τον κώδικα έχω κάνει σύμπτυξη του κώδικα των χρονομέτρων και έχει επιτυχία .Αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος με την λήξη του χρονομέτρου και δεν μου παίζει και τον ήχο.Γνωρίζει κάποιο μέλος πως θα αποφύγω το σφάλμα; Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα!!!! Το θέμα με το μήνυμα σφάλμα λύθηκε ανεβάζω δείγμα . Αλεξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αλέξανδρε! Δες ένα παράδειγμα με χρήση αρχείου τύπου *.swf (το αρχείο βρίσκεται στον Server του ms-office.gr) μέσα στο αντικείμενο WebBrowser. Τ αρχείο *.swf θα μπορούσε να βρίσκεται και στον υπολογιστή σου. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τάσο!!! Πολύ ωραίο το παράδειγμα και ωραία μέθοδος αποφυγής του χρονομέτρου.Νομίζω ότι τρέχει πιό γρήγορα η εφαρμογή με *.swf μέσου WebBrowser. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο.Πάντως καλή είναι και λίγο προσπάθεια και εκπαίδευση και με το χρονόμετρο που δεν ήξερα. Ευχαριστώ Τάσο!!!! Φιλικά/Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Χρονόμετρο στο excel.. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-04-17 20:32 |
Χρονόμετρο | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 12-11-13 12:42 |
[ Φόρμες ] Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-11-12 14:09 |
[Συναρτήσεις] Χρονόμετρο στην Excel | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 05-04-11 17:04 |
Σταμάτημα του συμβάν "με το χρονόμετρο" | ileon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-11-10 02:32 |
Η ώρα είναι 15:02.