Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σχέσεις Πινάκων - Πρόβλημα
Καλό μεσημέρι στο forum! Προσπαθώ να δημιουργήσω μια βάση και την στιγμή που δημιουργώ τις σχέσεις μου εμφανίζονται κάποια σφάλματα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε, αν μπορείτε, εξηγώντας μου που ακριβώς είναι το λάθος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Σας επισυνάπτω τις εικόνες από τις σχέσεις των πινάκων που έχω δημιουργήσει και από τα σφάλματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Τα πεδία πρέπει να είναι ίδιου τύπου και Διέγραψε(*) τα περιεχόμενα του πίνακα [πωλήσεις], κάνε σύνδεση και μη προσπαθείς να εισάγεις εγγραφές σε αυτόν, χωρίς πριν να ενημερωθεί ο πίνακας [προϊόντα]. Δεν μπορεί να πουλάς παπούτσια, χωρίς αυτά να υπάρχουν στο πίνακα προϊόντα! (*) Αν έχεις δεδομένα σημαντικά, κράτησε αντίγραφο... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Μα πρώτα έβαλα στα προιόντα ένα προιον.. και μετά πηγα στις πωλήσεις και δήλωσα ότι τον ταδε μηνα/ετος πουλησα αυτό το προιον που έχει αυτό τον αρ καταχωρήσης (στον πινακα προιοντα). :-/
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] σχέσεις πινακων | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-14 19:18 |
[ Πίνακες ] σχέσεις πινάκων | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-11-14 18:43 |
[Συναρτήσεις] Πρόβλημα με πολλαπλασιασμό διαφορών μέσω πινάκων | _Jorge_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-09-14 21:32 |
Πρόβλημα με access - ενημέρωση πινάκων | tolkap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 17-01-14 16:42 |
Πρόβλημα ενημέρωσης πινάκων και διαγραφή ανενεργών εγγραφών πίνακος | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 09-12-10 11:05 |
Η ώρα είναι 20:02.