Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φόρμα σε Access
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Αποφάσισα να ασχοληθώ με access και αντιμετωπίζω δυσκολίες. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Και πάμε στο ζητούμενο. Σε ένα πίνακα έχω καταχωρημένα στοιχεία οχημάτων. Έχω δημιουργήσει και μια φόρμα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να γράφω τον αριθμό οχήματος στην φόρμα και να μου εμφανίζει τα υπόλοιπα στοιχεία. Θα ήθελα να με καθοδηγήσετε μόνο στο πεδίο Μάρκα και το υπόλοιπο να το προσπαθήσω μόνος μου και να δεν τα καταφέρω να σας ξαναενοχλήσω Προσπάθησα με παραδείγματα που βρήκα στο forum αλλά χάθηκα τελείως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Νομίζω οτι αυτό θες. Μανώλη να ευχηθώ καλή πορεία... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Μανο καλησπέρα Σου στέλνω την βαση σου με αυτό που ζήτησες. Επελεξε αριθμό και θα σου εμφανίσει την μάρκα και τον ιδιοκτήτη. Δες εάν σου κανει και τα ξαναλέμε Αλεξια |
| ||||
| ||||
Αλεξία, πολύ καλό! Με τα *.xls τι έκανες; |
| |||
| |||
Καλησπέρα Νίκο και Αλεξία σας ευχαριστώ για τις λύσεις που μου προτείνατε. Θα τις μελετήσω και θα προσπαθήσω να τις προσαρμόσω στο δικό μου αρχείο θα έχετε νεα , πιστευω!!!!! , σύντομα Με εκτίμηση |
| |||
| |||
Καλημέρα Νικο Με τα xls δουλεψα τον πρωτο κωδικα που έστειλες, Εφτιαξα ένα πινακα με όλα τα στοιχεια του xls και στην συνεχεια με αλλο κώδικα τα μετεφερα στον παλαιο πινακα. Λιγο ταλαιπωρια αλλα την δουλεια μου προς το παρων την κανώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
VB NET σε φόρμα access | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-14 14:32 |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-05-14 16:14 |
Φόρμα Login στην Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 20:39 |
[ Φόρμες ] Τηλεφωνική κλήση από φόρμα της MS Access | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-11 18:46 |
Φίλτρο σε Φόρμα Access | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-02-11 11:06 |
Η ώρα είναι 08:18.