Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έκθεση και χρώμα
χαιρετώ όλο το φόρουμ. Παιδιά στις εκθέσεις που έχω δημιουργήσει στην access 2010 μου βγάζει μια γραμμή λευκή και μία γκρι. Γίνετε να γίνουν όλες λευκές; (μόνο για συγκεκριμένες εκθέσεις). Και κάτι άλλο. Κάθε φορά που κάνω αλλαγές στην βάση μου βγάζει το γνωστό πινακάκι ότι αποκλείστηκε περιεχόμενο για μακροεντολές. Πώς μπορώ να κάνω αυτή την συγκεκριμένη βάση να ενεργοποιούντε πάντα οι μακροεντολές. Ψάχνω όλο το πρωί και έχω κολλήσει Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 26-02-13 στις 21:00. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα
Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ φίλε Νίκο Δουλέψανε όλα τέλεια. Είχα κολλήσει. Φιλικά Σταύρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Άθροισμα κελιών με χρώμα | KostasZK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 02-06-17 18:23 |
[Μορφοποίηση] Διαφορετικό χρώμα για ημερομηνίες και Σ/Κ | mlsds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-01-17 23:48 |
[Excel07] Χρώμα σε κελί | Ελευθερία_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-06-15 19:26 |
[Μορφοποίηση] Χρώμα Γραμμής | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-11 13:00 |
[ Φόρμες ] Πεδίο με χρώμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-05-11 20:00 |
Η ώρα είναι 07:57.