Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναζήτηση με ημερομηνία και κωδικό πελάτη Κώδικας: Καλησπέρα και καλη Κυριακη σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα μια βοηθεια σας (για ακομα μια φορα) Τρεχοντας το ΠΕΛΑΤΕΣ_ΕΜΦΑΝΙΣΗ_ΚΑΡΤΕΛΑΣ_ΠΕΛΑΤΗ και και δινοντας κωδικο πελατη (357) εαν ειναι ο κωδικας οπως παρακατω δουλευει σωστα και μου εμφανιζει τις κινησεις του επιλεγμενου πελατη. DoCmd.OpenReport "ΕΚΘΕΣΗ_ΚΑΡΤΕΛΑΣ_ΠΕΛΑΤΗ", acViewReport, , "ΚΩΔΙΚΟΣΠΕΛΑΤΗ =" & Me.ΜΚΩΔΠΕΛΑΤΗ Τρεχοντας το ΠΕΛΑΤΕΣ_ΕΜΦΑΝΙΣΗ_ΚΑΡΤΕΛΑΣ_ΠΕΛΑΤΗ και και δινοντας ημερομηνιες επισης δουλευει Dim sinthiki ''(SDate & EDate ειναι η ημερομηνια αρχη και τελος) sinthiki = "[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & " and #" & _ Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" DoCmd.OpenReport "ΕΚΘΕΣΗ_ΚΑΡΤΕΛΑΣ_ΠΕΛΑΤΗ", acViewReport, , sinthiki Το ζητουμενο ειναι εαν γινεται να μου εμφανιζει κινησεις του επιλεγμενου πελατη για το επιλεγμενο χρονικο διαστημα δοκιμασα να κανω το παρακατω αλλα δεν δουλεψε. DoCmd.OpenReport "ΕΚΘΕΣΗ_ΚΑΡΤΕΛΑΣ_ΠΕΛΑΤΗ", acViewReport, , sinthiki And "ΚΩΔΙΚΟΣΠΕΛΑΤΗ =" & Me.ΜΚΩΔΠΕΛΑΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 25-02-13 στις 17:48. Αιτία: Επιδιόρθωση μηνύματος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δήμο μου, νομίζω ότι αυτό θες. Αν όχι επανέρχεσαι ή απλά ...τηλεφώνησε! Φιλικά Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Συμπύκνωση και επιδιόρθωση στις βάσεις σου να κάνεις. Ένα "κάρο" (με τέσσερες ρόδες - καραγκούνικο) σκουπίδια έχουν. |
| |||
| |||
Νικο οπως παντα αψογος δουλευει !!! συγνωμη που αργησα αλλα τωρα ηρθα(26-2-13 5+15) απο την χθεσινη βλαβη |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταμέτρηση επισκέψεων σε πελάτη | bdim20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-02-15 10:32 |
[ Ερωτήματα ] Προοδευτικά υπόλοιπα ανά Πελάτη | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 30 | 11-02-15 10:39 |
[Συναρτήσεις] Άθροιση ποσότητας ανά κωδικό. | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-04-14 14:36 |
[Συναρτήσεις] Αντιστοίχιση περιγραφής με κωδικό. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-07-11 22:27 |
Καρτέλα πελάτη | Echo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 16-06-11 00:36 |
Η ώρα είναι 07:24.