Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα μας. Παράλειψή μου! Ονόμασε το φύλλο excel δίνοντάς το DataSh και όχι DataSh$ Για να δούμε... Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Dim rs As Object With OpenDatabase("C:\programa\test.xlsx", False, True, "Excel 8.0;HDR=Yes;") Set rs = .OpenRecordset("DataSh") If rs.RecordCount Then Do While Not rs.EOF With CurrentDb.OpenRecordset("tblData", 2) '.MoveFirst .AddNew !epiteto = rs.Fields(0) !Onoma = rs.Fields(1) .Update End With rs.MoveNext Loop End If rs.Close End With Καλημέρα μας Αυτό που ανέβασα εχω περασει και μου βγαζει το μνμ που σου προεστειλα. ριξε του μια ματια εαν μπορείς Αλεξία |
| ||||
| ||||
Αλεξία πού το έχεις περάσει; Ανέβασα μια εφαρμογή και θέλω να καταλάβω αν δουλεύει ή όχι, ως έχει! Κατέβασε ξανά την εφαρμογή. (τα references ειναι τακτοποιημένα στην εφαρμογή). Μη κάνεις κάτι στον κώδικα. Αναβάζω και το Excel που πρέπει να τοποθετηθεί στον φάκελο C:\programa.(με ένα m!) Δοκίμασε και τα λέμε... Υστερολόγιο: Και βέβαια έχεις αλλάξει τον κώδικα. Και επιπλέον φορτώνεις από *.xlsx και όχι από *.xls. Ο κώδικας είναι λίαν "ευαίσθητος". Η εντολή Κώδικας: Set rs = .OpenRecordset("DataSh") Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νικο δοκιμασα αυτο που εστειλες και με xls δουλευει κανονικα. Στο xlsx εκει έχει θέμα. Αλεξια |
| ||||
| ||||
Αλεξία, Δεν έχω δουλέψει ποτέ με τα *.xlsx Εργάζομαι με Office 2007 και αποθηκεύω τα αρχεία Excel σε μορφή του *.xls Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο σημείο αυτό. Αυτά αγαπητή μου! Καλή συνέχεια... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νικο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που μου αφιαίρωσες Η βοήθεια σου ήταν όντως συμαντική. Θα ψάξω στον ιντερνετ μην τυχών βρω κατι, να εισαι καλα καλο απογευμα. Αλεξια |
| |||
| |||
Νικο τελικά αλλαξα στο αρχειο το xlsx σε xls και το αρχειο δουλεύει δλδ ανοιγει σαν xls απο xlsx και ο κωδικα σου μου έγινε πολύτιμος Και πάλι σε ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Τελικα δεν δουλεψε.. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Ανοίγεις το αρχείο *.xlsx και μετά το αποθηκεύσεις σε μορφή προηγούμενης έκδοσης (save as) δηλαδή σε *.xls Δεν αλλάζουμε απλά την επέκταση! Με εκτίμηση Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 26-02-13 στις 07:57. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από Excel σε Access | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-04-12 08:38 |
Μεταφορά εγγραφών από access σε access | stratos75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-06-11 11:59 |
Η ώρα είναι 07:57.