Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Menu
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum Ψάχνοντας κάποιο πρόγραμμα σε μια περιήγηση στο κυβερνοχώρο είδα ότι σε κάποια βάση χρησιμοποιούν το ίδιο αναπτυσσόμενο μενού των windows.Γνωρίζει κάποιο μέλος πως γίνεται αυτό;Ανεβάζω μια foto για δείγμα, Φιλικά/Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Η δημιουργία αυτού του μενού χρήστη δεν είναι ζήτημα λίγων γραμμών κώδικα. Στην προβληματική "Ναί, θα στο φτιάξω, πάρτο και βάλτο" δεν νομίζω ότι κάποιο μέλος θα ανταποκριθεί, ξεκινώντας εργασία από μηδενική βάση. Αν υπήρχε ένα υπόστρωμα δικής σου εργασίας στο οποίο θα χρειαζόσουν κάποια ώθηση, είναι βέβαιο οτι θα είχες την αρωγή μελών του Forum. Προσωπικά σε εύχομαι να φτάσεις σε αυτά τα υψηλά επίπεδα δημιουργίας και όλοι εμείς να ωφεληθούμε από τις γνώσεις σου. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νίκο Καλησπέρα Συγνώμη που δεν απάντησα συντόμως αλλά λόγω σεμιναρίων του σχολείου που δουλεύω δεν είχα και το χρόνο. Αν όμως στην αναζήτηση του forum κάνεις μια περιήγηση στα μηνύματά μου, θα δεις όσες φορές ζητάω βοήθεια συνοδεύεται πάντα από συνημμένο. Στην περίπτωση αυτή με εντυπωσίασε αυτό που το είδα και έκανα απλά μία ερώτηση-πληροφορία. Δεν περίμενα να απαντήσει κάποιο μέλος με κώδικα και με έτοιμη λύση. Άλλωστε ποτέ μου δεν ζήτησα έτοιμο πρόγραμμα.Εγώ είμαι αυτοδίδακτος με μεγάλη υπομονή και με πολλές ελλείψεις. Διαβάζοντας βιβλία ,παίρνοντας μεγάλη βοήθεια από το forum και μελετώντας μέσω του διαδικτύου προσπαθώ να φτιάξω κάποιες εργασίες. Νίκο ας θυμηθούμε το παλιό ρητό "Αν δεν ρώταγες πώς θα μάθαινες" Νάσαι καλά. Με εκτίμηση Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αλέξανδρε Η αίσθησή μου είναι ότι ουσιαστικά οι σκέψεις μας όχι απλά συγκλίνουν, αλλά ταυτίζονται. Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρύθμιση ιδιότητας shortcut menu -Poprecords | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-03-12 15:33 |
Menu | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-09-11 16:47 |
[VBA] Αυτόματο Φίλτρο Χωρίς DropDown menu | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 29-07-11 17:53 |
menu που βρίσκονται ως μπάρα επάνω στην Access | atlasgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-11-10 23:04 |
Η ώρα είναι 07:28.