Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα για μια ακόμη φορά την βοήθειά σας. Πως γίνεται πληκτρολογόντας στο πεδίο περιοχή να μου συμπληρώνει αυτόματα το πεδίο Νομός όπου βρίσκεται η συγκεκριμένη περιοχή. Σας ευχαριστώ πολύ!! |
| |||
| |||
Γιώργο καλημέρα Αυτό νομίζω σου κάνει. Είναι κάτι που το ζήτησα και εγώ παλαιότερα και κατά σύμπτωση, Γιώργος με είχε βοηθήσει. Φιλικά, Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα στην παρέα. Γιώργο δες και αυτό Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Σας υπέρ ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθειά σας,Νάσο θα προτιμήσω την δική σου εκδοχή,απλή και λειτουργική,κυρίως με εξυπηρετεί διότι ακόμη και εάν δεν υπάρχει στην λίστα κάποια περιοχή δεν μου δημιουργεί θέμα εμφανίζοντας μήνυμα πως δεν υπάρχει στην λίστα. Σας ευχαριστώ και πάλι!! |
| |||
| |||
Καλημέρα σας, Επανέρχομαι και πάλι ζητώντας την βοήθειά σας. Εάν θέλουμε να το προχωρήσουμε ένα ακόμη βήμα και με βάση την Πόλη να συμπληρώνεται αυτόματα εκτός από τον Νομό και ο τ.κ αυτό θα μπορούσε να γίνει και με ποιό τρόπο; Σας ευχαριστώ πολύ! |
| ||||
| ||||
Γιώργη Καλησπέρα Νομίζω ότι αυτό θες... Τα λέμε αν χρειαστεί! Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα Νίκο και σε όλους τους φίλους. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Αυτό ακριβώς ήθελα,να είσαι καλά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπλήρωση πεδίου στο Internet από πεδίο της Access | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-09-14 07:21 |
[ Φόρμες ] Συμπλήρωση πεδίου από άλλο πίνακα | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-04-14 17:31 |
[ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-14 00:19 |
[Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 21:14 |
Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-10 23:44 |
Η ώρα είναι 07:33.