Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με δευτερεύουσα φόρμα
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Forum. Το πρόβλημα για το οποίο ζητώ τη βοήθειά σας, είναι σε μια φόρμα εισαγωγής δεδομένων και στην δευτερεύουσά της. Συγκεκριμένα, περνώντας στοιχεία στη βασική αρχικά και στη δευτερεύουσα στη συνέχεια, όταν πάω σε νέα εγγραφή, η δευτερεύουσα ξεκινά από το πεδίο που είχα φύγει από την προηγούμενη εγγραφή και πρέπει να πατήσω το HOME για να πάει στο πρώτο πεδίο και να κάνω την καταχώρηση που θέλω. Ξέρω ότι διορθώνεται, (μια δεύτερη βάση που έχω δουλεύει κανονικά), αλλά δεν ξέρω πως. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Ευχαριστώ! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Πώς πας σε νέα εγγραφή; Πατάς κάποιο κουμπί; Mε Enter στο τελευταίο στη σειρά αρίθμησης των tab; Ποιό πεδίο έχει δείκτη στη σειρα tab ίσο με μηδέν; Τα λέμε... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα φίλε Νίκο και σε όλους του Forum. Σε νέα εγγραφή πηγαίνω με ENTER στην τελευταία της δευτερεύουσας και η σειρά TAB δεν επηρεάζει, (έκανα όλες τις εφικτές αλλαγές). Το ίδιο πρόβλημα είχα και σε παρόμοια φόρμα, μέχρι που "ξαφνικά", κάνοντας κάποιες άσχετες αλλαγές, που δεν θυμάμαι ποιες ακριβώς, διορθώθηκε. Ευχαριστώ για το χρόνο σου! |
| ||||
| ||||
Καλημέρα ...Γράφεις κάτι σε πεδίο με δείκτη tab 0 και πατάς enter, τότε θα πάς σε πεδίο με δείκτη tab 1, γράφεις κάτι ή όχι και πατάς enter, οπότε πας σε πεδίο με δείκτη tab 2, κοκ Πατάς enter στο πεδίο όπου έχεις το μεγαλύτερο δείκτη tab για παράδειγμα 6. Που πάς; Υπάρχουν στη φόρμα σου άλλα στοιχεία ελέγχου (κουμπιά, ...) που να έχουν δείκτη tab μεγαλύτερο από αυτόν που αναλογεί στο τελευταίο σου πεδίο; Δοκιμάζω εδώ, σε μια φόρμα μιας εφαρμογής μου και όλα λειτουργούν όπως στα περιγράφω. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα. Η σειρά είναι: 0,1,2,3, της βασικής φόρμας, με 3 την δευτερεύουσα. Στη συνέχεια, 0,1,2,3, της δευτερεύουσας και, μετά το τελευταίο ENTER στο πεδίο 3, πάει και πάλι στην κύρια, κ.ο.κ.. Όταν όμως ξαναπάει στην δευτερεύουσα, πάει στο πεδίο 3 και όχι στο 0. Τελικά όμως την κατάργησα την δευτερεύουσα (όχι για αυτόν το λόγο) και έτσι το θέμα είναι μόνο για ενημέρωση. Με εκτίμηση Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 10-02-13 στις 22:00. Αιτία: Διαγραφή παράθεσης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Δευτερεύουσα Φορμα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-12-15 10:58 |
accSearchForm.mdb-σε δευτερευουσα φόρμα | pansyr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-08-15 18:09 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 20:23 |
Δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-13 12:11 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα. | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-11 22:50 |
Η ώρα είναι 06:37.