Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με αυτόματη συμπλήρωση πεδίων με Barcode
Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας. Ξεκίνησα να φτιάχνω πριν μέρες ένα πρόγραμμα για το μαγαζί μου (με T-shirt) στο οποίο θέλω να κάνει 3 πράγματα 1 .Να καταχωρήσω τους πελάτες μου με πλήρη στοιχεία 2. Να έχω αναλυτικά τις κινήσεις των πελατών μου . 3.Να μπορώ να τα δουλεύω με Barcode.(ο κάθε πελάτης έχει δικό του κώδικα Barcode) Έχω κάνει πίνακες με ( είδη – χρώματα – μεγέθη – πελάτες και κινήσεις πελατών ) Δημιουργώ μια φόρμα ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ με πεδία BARCODE-ΠΕΛΆΤΗΣ-ΕΙΔΟΣ-ΧΡΩΜΑ-ΜΕΓΕΘΟΣ-ΤΙΜΗ τα οποία τα έχω κάνει σχέσεις με τους αντίστοιχους πίνακες . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως σε νέα εγγραφή πελάτη θέλω να χτυπάω το Barcode και να συμπληρώνετε αυτόματα και το όνομα του πελάτη που αντιστοιχεί σε αυτό αλλά δυστυχώς δεν το έχω πετύχει μέχρι τώρα Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Λεωνίδα καλώς μας ήλθες... Είναι βέβαιο οτι θα βοηθηθείς, αν αναρτήσεις την βάση σου με μερικά υποθετικά ονόματα για να δούμε την δομή των πινάκων. Τα ξαναλέμε λοιπόν... Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Συμπύκνωση &επιδιόρθωση - Μορφή *.zip |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση,,, έχω πελαγώσει το τελευταίο διάστημα . Επισυνάπτω το αρχείο . Προσπαθώντας αυτές τις μέρες να το φτιάξω πέτυχα κατά λάθος αυτό που ήθελα. Περιμένω να το δεις και να μου πεις τυχών λάθη και παραλήψεις Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αυτό που μας ανέβασες έχει αρκετά σφάλματα στη σχεδίασή του. Έκανα αρκετές αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν (ή δεν πρέπει) να γίνουν και άλλες. Ένα είναι βέβαιο, ότι σε δείχνω να κινηθείς σε μιά άλλη διαδρομή, για να φτάσεις εκεί που θέλεις... Καλή συνέχεια. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιού | Παναγιώτης Χρ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-03-16 14:38 |
[ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-14 00:19 |
Αυτόματη Παράλληλη Συμπλήρωση Πεδίων 3 Πινάκων | Leader | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-12-11 14:39 |
[Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 21:14 |
Αυτόματη συμπλήρωση πεδίων | tolis1975 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-07-10 21:00 |
Η ώρα είναι 14:36.