Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογιμός Κατανάλωσης
Καλημέρα σε όλους και όλες Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Έχω μια βάση με την οποία παρακολουθώ μια αποθήκη η οποία κάνει και διανομές. Το κόστος διανομής επηρεάζεται και από την κατανάλωση των καυσίμων. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να υπολογίζω το κόστος /χλμ. Με βάση την πραγματική κατανάλωση και την αξία του πετρελαίου. Έτσι καταχωρούμε • τις ενδείξεις (χλμ έναρξης, χλμ λήξης) της διαδρομής • λίτρα που βάζουμε • αξία λίτρου θα πρέπει με βάση το τελευταίο γέμισμα με πετρέλαιο (άρα πόσα λίτρα καταναλώσαμε από το προηγούμενο) να υπολογίζω πόση κατανάλωση είχα (λίτρα/σύνολο χλμ). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; |
| |||
| |||
Κοιταξε αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 28-01-13 στις 22:39. |
| |||
| |||
Φίλε Απόστολε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλα δυστυχώς δεν βλέπω καποιο συνημμένο μπορείς να το επαναλάβεις?? |
| |||
| |||
Κοιταξε αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 28-01-13 στις 22:38. |
| |||
| |||
Το πρόβλημα παραμένει
Φίλε Κώστα Αρχικά να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου Η λύση που παραθέτεις μοιάζει αρκετά με την δική μου όμως παραμένει το ίδιο πρόβλημα δεν γίνεται υπολογισμός για τα χλμ που διανύθηκαν στις 24/1 (άσχετα που δεν μπήκε καύσιμο εκείνη την ημέρα). ουσιαστικά 23/1 & 24/1 πρέπει να υπολογισθεί με βάση τα καύσιμα που μπήκαν στις 26/1. (αφού το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο βρίσκω πόσα λίτρα καταναλώθηκαν την επόμενη φορά που ξαναγεμίζω με καύσιμα). Αν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό θα ήταν ιδανικό Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Κοιταξε αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 30-01-13 στις 07:38. Αιτία: Διαγραφή μακροσκελούς παράθεσης |
| |||
| |||
Σου το στελνω τωρα
|
| |||
| |||
Άλλαξα τον πινακα και τα δεδομένα (τα αρχικά χλμ είναι τα τελικά)κοίτα τη forma ΣΥΝΟΛΙΚΑ
|
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα και τον Απόστολο για την βοήθεια τους |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 14:28.