Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης
Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα με την εκτύπωση μιας δευτερεύουσας έκθεσης την καλώ από ένα κουμπί μιας φόρμας ,μου δημιουργεί πολλαπλές ίδιες εκτυπώσεις. Mήπως πρέπει να μπει κάποιο κριτήριο στο κουμπί; |
| |||
| |||
Το πρόβλημα λύθηκε με ενσωμάτωση εικόνας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 30-01-13 στις 12:15. Αιτία: Διαγραφή παράθεση... |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αγαπητέ Κώστα, θερμά σε παρακαλώ, όταν δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστεί παράθεση από προηγούμενο post, να μην εμφανίζεται. Δυσκολεύει τους πάντες στο διάβασμά τους και επιπλέον είναι ακαλαίσθητο. Το επισυναπτόμενο αρχείο δεν μπόρεσα να το ανοίξω. Αν κάποιος τα κατάφερε ας το αναρτήσει πάλι. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Συγγνώμη δεν θα ξανά γίνει στη προσπάθεια μου να ενσωματώσω μια φωτογραφία σε ένα έντυπο (τιμολόγιο) έκανα μια έκθεση με τη φωτογραφία και ένα πεδίο μη ορατό και έβαλα μια δευτερύουσα έκθεση την καλούσα με ένα κουμπί,το αποτέλεσμα ήταν να περνώ πολλαπλές εκθέσεις = με τα τεμάχια που είχε . Περιττό Το πρόβλημα λύθηκε με ενσωμάτωση εικόνας στη αρχική έκθεση Το επισυναπτόμενο ήταν 2 φορες ZIP |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτύπωση έκθεσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-04-16 12:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-16 07:21 |
Εκτύπωση κεφαλίδας δευτερεύουσας έκθεσης | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-04-15 12:47 |
[ Εκθέσεις ] Μπέρδεμα με εκτύπωση έκθεσης | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-10-14 14:39 |
[ Εκθέσεις ] Εκτυπωση εκθεσης σε dotmatrix | sw1jgw | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-10-10 00:47 |
Η ώρα είναι 07:49.