Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-01-13, 19:08
Όνομα: Δάφνη
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Smile Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server

Καλησπερα στο forum :)

Μου προεκυψε το εξης τρελο προβλημα :

εχω μια εφαρμογη η οποια ειναι Back-end - Front end

την ανοιξα αποκλειστικη χρηση και εβαλα password για να μη μπορει ο καθε χρηστης ν α

αλλαξει κατι στους πινακες .. Το Front-End κοματι δουλευει μια χαρα στο δικο μου pc το προβλημα ειναι

οτι σε αλλους 2 χρηστες δεν κανει εισαγωγη record ενω στο δικο μου κανει....

Ο ενας χρηστης εχει access εχει access 2010 και ο δευτερος exei access 2007 οπως

εγω. Το τρελο ειναι οτι ουτε στη γραμμη κυλησης δεν βγαζει προσθηκη νεου ρεκορντ το μονο

που βγαζει ειναι πρωτο , επομενο, τελευταιο ...

Δοκιμασα αντι για link τους πινακες να τoυς κανω εισαγωγή τοπικα κι ετσι δουλεψε ομως

δεν το θελω αυτο γιατι θελω να ειναι ολα τα δεδομενα σ ενα πινακα στο σερβερ ...

Με 3 αλλεσ εφαρμογες ιδιας φιλοσοφιας δεν ειχα κανενα προβλημα δουλευουν κανονικα

Σκεφτηκα να καταργησω το πασγουροντ και το encrypt και παλι δεν δουλευει.....

στη φορμα οι ιδιοτητες κλειδωμα εγγραφων και προσθηκη εγγραφων ειναι ενταξει .......

Αν εχετε καποια αλλη προταση παρακαλω να μου την πειτε εχω κολησει ........Help!!!!!!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

με εκτιμηση Δαφνη Μ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-13, 18:25
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα

Τοποθέτησες τα δύο τμήματα της εφαρμογής σου σε κάποιο υπολογιστή Χ, ο οποίος ανήκει σε δίκτυο και σε αυτόν τον υπολογιστή Χ, η εφαρμογή σου τρέχει σωστά. Όταν όμως από υπολογιστή Ψ, όπου τοποθέτησε τον κώδικα, θέλεις να συνεργαστείς με την βάση των πινάκων που έχεις στον Χ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αυτό κατάλαβα από την περιγραφή σου.
Ο φάκελος του Χ που περιέχει τους πίνακες είναι κοινόχρηστος;
Αν ναί, ως πλέον πιθανό ενδεχόμενο βρίσκω κάποιο σπάσιμο κατά την διαδικασία 'Διαχείριση συνδεδεμένων πινάκων' ή κατά την διαδικασία διαίρεσης της βάσης σου. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή: Κάνε έλεγχο στην ενιαία βάση σου ( debug, συμπύκνωση και επιδιόρθωση), διαίρεση, τοποθέτηση των τμημάτων της εφαρμογής σου στους υπολογιστές, ξανά link,...)
Προσωπικά είχα ανάλογη τραυματική εμπειρία σε δίκτυο, λόγω ...μη κοινόχρηστου φακέλου!

Ελπίζω να βοηθηθείς

Με εκτίμηση
Νίκος Δ.

Υστερολόγιο: Οι εφαρμογές σου -στούς χρήστες- τρέχουν σε περιβάλλον AccessRuntime; Πρόσθέτω και μια σημείωση που βρήκα στο αρχείο μου, σχετική με το θέμα σου.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: doc Εφαρμογή τοποθέτηση σε τοπικό δίκτυο (Ι).doc (135,0 KB, 53 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 27-01-13 στις 11:19.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-13, 15:51

Προεπιλογή

Καλησπερα στο Forum :)

Niko θα ήθελα να σ ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθειά σου και για το χρόνο που αφιερωσες για το προβλημα μου...

Η εφαρμογη μου το back- end με τους πινακες και τις συνδεσεις τους ειναι εγκατεστημένη σε ενα directory Α στο server.. sτο directory A εχουν δωσει δικαιωματα στους χρηστες οχι εγω αλλα ο υπευθυνος γι α αυτο.

Το Front-End μερος ( φορμεσ, ερωτηματα,εκτυπωσεις,κλπ ) ειναι τοπικα σε

σταθμους εργασιας. Δεν το εχω κανει .exe (εκτελεσιμο βασικα δεν ξερω πως να το κανω ) εχει τα παντα οπως και στο δικο

μου pc...

To λαθος μου ειναι ότι ενω ΠΑΝΤΑ κανω αντιγραφο ΠΡΙΝ κανω τη διαιρεση αυτη τη φορα απο βλακεια και βιασυνη μου δεν το εχω κανει..Γι' αυτο θα πρπει να κανω μια αλλη βαση και να κανω import τους πινακες και μετα να την ξαναδιαιρεσω......

θα κανω και τις οδηγιες που μου εχεις δωσει στο συνημμενο σ ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο......

Με εκτιμηση

Δάφνη Μ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 12:59

Προεπιλογή

Καλημέρα στο Foroum :)

Το προβλημα μου λυθηκε ως εξης

εφτιαξα μια αδεια απο την αρχη βαση και εκανα ιμπορτ ολα , πινακες, φορμες, ερωτηματα ολα απο τη βαση που ειναι στο σερβερ ....

εφτιαξα αντιγραφο για να μη παθω παλι τα ιδια .....

διαιρεσα τη βαση σε back- end kai front -end

τοποθετησα την back-end στο σερβερ

και τo front _ end στα pc των χρηστων ξανα....

Η υπευθυνη του δικτυου εδωσε πληρη δικαιωματα στο folder του σερβερ που εχω την εφαρμογη και μ αυτο τον τροπο μποορυν να κανουν πρσθηκη εγγραφης ολοι οι χρηστες .....

τελος καλο ..ολα καλα ....

Νικο θα ηθελα να σ ευχαριστησω για τις οδηγιες του δικτυου και της access τις ακολουθησα πληρως :)

με εκτιμηση

Δαφνη Μ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 22:47
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα

Χαίρομαι που βρήκες λύση. Όμως, με χαροποιεί ιδιαίτερα η θέλησή σου να δώσεις σε όλους εμάς, που έχουμε συμμετοχή στο Forum, τη δική σου εμπειρία.
Παρακαλώ να γράφεις στο Forum.

Με εκτίμηση
Νίκος Δ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-13, 20:31

Προεπιλογή

Καλησπερα στο Forum

Νικο θα ήθελα απλα να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την βοηθεια που πηρα απο εδω και να πω οτι παντα πιστευα και πιστευω, οτι η γνωση και η πληροφορια πρεπει να μοιραζονται, άλλωστε γιατι να ξανεφεύρουμε τον τροχό τη στιγμη που καποιος αλλος τον εφηύρε ......
Πολλες ευχαριστιες σε ολους σας :)

με εκτιμηση

Δαφνη Μ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Το υπόδειγμα δεν είναι έγκυρο ykyriaki Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 03-07-14 11:58
[Γενικά] Συγχρονισμένοι δυναμικοί πίνακες και paste link schizomailgr Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 21-08-13 09:53

Η ώρα είναι 06:57.