Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση δευτερεύουσας Φόρμας
Γεια σας, Θέλω την βοηθειά σας για ακόμη μια φορά. Στο παράδειγμα της ΒΔ που σας επισυνάπτω θέλω όταν πατάω το κουμπί Update να προσθέτει μια νέα εγγραφή στη δευτερεύον φόρμα, με την τρέχουσα ημερομηνία. Ευχαριστώ, Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Δημήτρη Διόρθωσε τον κώδικα ως εξής: Κώδικας: Private Sub Εντολή31_Click() Forms![contactlist]![senddate].Form.Recordset.AddNew Forms![contactlist]![senddate].Form.senddate = Date End Sub Νάσος |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Ευχαριστώ για την απάντηση. Εν μέρη είναι αυτό που έψαχνα για τη λύση του προβλήματος. Το μόνο θέμα που έχω είναι όταν πατήσω update και προσθέσει νέα εγγραφή στη δευτερεύουσα φόρμα, στο id δεν τηρεί την αρίθμηση αλλά προσθέτει ανά 2. Σας επισυνάπτω ξανά το αρχείο. φιλικά, Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλό σας βράδυ. Δημήτρη, στο συμβάν click τοθ κουμπιού Upadate, βάλε αυτόν τον κώδικα Κώδικας: CurrentDb.Execute "INSERT INTO senddate (idCont,senddate) " & _ "VALUES (" & Me.id & ",#" & Me.today & "#)" Me.Refresh |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Σ΄ευχαριστώ για την απάντησή σου, να είσαι καλά! Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ cmbbox | ΤΣΑΟΥΣΗΣΤ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-02-16 13:52 |
Φιλτράρισμα δευτερεύουσας φόρμας με το άνοιγμα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-11-13 00:39 |
Ενημέρωση cbo μετά από κλείσιμο Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-04-12 08:28 |
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 19:18 |
Ταξινόμηση Φόρμας μετά από Ενημέρωση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-02-12 15:38 |
Η ώρα είναι 07:33.