Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναζήτηση...
Καλημέρα! Προσπαθώ να φτιάξω μια βάση για τις επαφές μου.. Ξέρω υπάρχει ήδη ενα πρότυπο στην Access αλλά θα ήθελα να φτιάξω κάτι δικό μου προκειμένου να εξασκηθώ κιολας. Θέλω λοιπόν σε μια βάση που θα αποθηκεύω κατα καιρούς επαφές .. να μπορω να κάνω αναζήτηση ως εξής.. να γράφω σε ένα text box το όνομα που θέλω και πατώντας enter στην φόρμα να μου εμφανίζεται η επαφή που έγραψα. Επισυνάπτω την μέχρι στιγμής φόρμα μου.. Παράκληση.. θα ήθελα να είναι κατανοητός ο τρόπος που έγινε.. γιατί δεν θα ήθελα απλά να μου το φτιάξετε .. αλλά να ξέρω να το κάνω και μόνη μου σε άλλη φόρμα την επόμενη φορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω στη βοήθειά σας. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Σία, Στις εκδόσεις Access 2007 και νεώτερες, η δυνατότητα αναζήτησης και μετάβασης στην εγγραφή είναι ενσωματωμένη. Αρκεί να πληκτρολογήσει κανείς το ζητούμενο του στο ειδικό πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται στην μπάρα περιήγησης εγγραφών (εκεί που βρίσκονται και τα κουμπιά μετακίνησης εγγραφών) στο κάτω μέρος της φόρμας. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Απλά αν δεν είναι δύσκολο.. θα ήθελα να μάθω πως γίνεται! Αν πάλι όχι ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 07:21.