Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άνοιγμα βάσης απο τον Πίνακα ελέγχου
Θα ήθελα να ρωτήσω στην Access 2007 που είναι η εντολή για άνοιγμα της βάσης απ' ευθείας απο την φόρμα του πίνακα ελέγχου. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Re: Άνοιγμα βάσης απο τον Πίνακα ελέγχου
Καλησπέρα Εννοεις 'πίνακα ελέγχου' των Windows; Η λέξη 'φόρμα' που χρησομοποιείς παραπέμπει σε περιβάλλον Access, αφου τα Windows χρησιμοποιούν ως ορολογία τη λέξη 'παράθυρο'. Να βοηθήσω θέλω... Με εκτίμηση meteora |
| |||
| |||
Καλησπέρα! Στην κορδέλα, επιλέγουμε Εργαλεία βάσης δεδομένων > Διαχείριση πίνακα επιλογών..... Ή πατάς το κουμπί Office > Επιλογές της Access > Τρέχουσα βάση δεδομένων... Φιλικά |
| |||
| |||
Προφανώς εγω δεν το έδωσα να το αντιληφθούμε σωστά. Έχω φτιάξει μια βάση με πολλούς πίνακες, ερωτήματα, φόρμες και εκθέσεις και μερικά εξ' αυτών τα έχω σ' ενα πίνακα Επιλογών και θέλω να ανοίγει η βάση απευθείας στην Φόρμα αυτή που ονομάζεται πίνακας Επιλογών. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
|
| |||
| |||
Καλημέρα! Πατάς το κουμπί Office > Επιλογές της Access > Τρέχουσα βάση δεδομένων και επιλέγεις τη φόρμα που θέλεις να ξεκινά με την Access όπως δείχνει η εικόνα: |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα Τάσο. Επειδή κρατώ αρκετές σημειώσεις θα μου ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο να μπορώ να παίρνω εικόνες απο την οθόνη και να τις μεταφέρω σε Word. Βλέπω οτι εσύ μπορείς να αποσπάς τμήματα ή την ολότητα της εικόνας και επιπλέον να προσθέτεις δικά σου στοιχεία. Αν αυτό που καταφέρνεις ειναι δυνατόν να περιγραφεί -εκ μέρους σου - πώς γίνεται, θα με βοηθούσες σημαντικά. Ευχαριστώ. Εύχομαι σε σένα και σε όλα τα παιδιά του forum ένα καλό τριήμερο! meteora |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους! Φίλε/φίλη …meteora, πατώντας το πλήκτρο “PrintScreen“, “φωτογραφίζεται“ όλη η οθόνη (σε συστήματα με περισσότερες οθόνες φωτογραφίζονται όλες) και η εικόνα αυτή τοποθετείται στο πρόχειρο των Windows που μπορούμε να την επικολλήσουμε σε όλα τα προγράμματα του ms Office, σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, και γενικά σε όσα προγράμματα υποστηρίζουν επικόλληση φωτογραφίας από το πρόχειρο. Με το συνδυασμό “Αlt + PrintScreen“, φωτογραφίζεται μόνο το ενεργό παράθυρο. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Powerpoint . Εκεί μου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσω κάποιο αυτόματο σχήμα από τη μπάρα σχεδίασης και να αποθηκεύσω την εικόνα ή ομάδα των εικόνων ως πχ. *.jpg . |
| ||||
| ||||
Τάσο καλημέρα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Δοκίμασα ό,τι περιέγραψες και όλα καλά! Και πάλι φίλτατε ευχαριστώ. Με εκτίμηση O Meteora |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πίνακα ελέγχου της Access 2007 | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-11-16 18:11 |
Άνοιγμα βάσης από άλλη βάση | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-12-15 18:02 |
Άνοιγμα βάσης για αποκλειστική χρήση. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 04-03-14 15:15 |
Άνοιγμα μιας άλλης υπάρχουσας βάσης και μεταφορά κάποιων δεδομένων από την υπάρχουσα | migimis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-01-12 10:45 |
Άνοιγμα βάσης δεδομένων | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-03-10 19:34 |
Η ώρα είναι 09:02.