Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια για καρτελα
Καλησπέρα.Θα ήθελα λίγη βοήθεια γιατί έχω κολήσει. Στο αρχείο που επισυνάπτω έχω μια φόρμα check.Αυτή αποτελείται απο καρτέλες.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συγχρονίσω όλες τις καρτέλες με την καρτέλα με το όνομα ΟΠΑΠ.Για λόγους μεγέθους έχω αφαιρέσει τις υπόλοιπες.Εννοώ δηλαδή όταν βρίσκομαι στην 5 γραμμή στην καρτελα οπαπ π.χ στις υπόλοιπες καρτέλες να εμφανίζονται μόνο τα αποτελέσματα που ταιριάζουν τα πεδια dior kai 1 με την καρτέλα ΟΠΑΠ |
| |||
| |||
Το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει.Εβαζα λάθος το πεδιο σύνδεσης. Όμως δεν ανανεώνει αυτόματα την δεύτερη καρτέλα χρειάζεται να πατήσω F5 ώστε να ανανεωθούν τα δεδομένα.Υπάρχει κάτι σε vba ώστε να λύνει αυτό το πρόβλημα. |
| |||
| |||
Docmd.Refresh
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Καρτελα συναλλασσομένου - κινήσεις | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-06-15 20:33 |
[ Φόρμες ] προοδευτικά υπόλοιπα σε καρτέλα | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-08-14 08:21 |
[Γενικά] Μεταφορά δεδομένων από μια καρτέλα σε άλλη | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-01-13 15:03 |
Στοιχείο ελέγχου (καρτέλα, με 4 σελίδες), ονοματολογία | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-04-12 19:46 |
Καρτέλα πελάτη | Echo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 16-06-11 00:36 |
Η ώρα είναι 08:24.