Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση
Γεια σας έχω μια ερώτηση να θέσω. Έχω φτιάξει μια βάση στην δουλειά μου και τυπώνω κάθε μέρα σε μια έκθεση το παρουσιολόγιο . Επειδή είμαστε 40 άτομα κάθομαι και μετρά κάθε μέρα εάν έχω περάσει 40 άτομα! Υπάρχει δυνατότητα με κάποιο control όπως για παράδειγμα στους πίνακες που σου λέει πόσες εγγραφές έχεις να το εμφανίζει και στην έκθεση η αν γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο; Η περίπτωση κάθε υπάλληλος να έχει το νούμερο του πχ. Αλέκος το 1, Γιώργος το 2 δεν γίνεται γιατί το Σάββατο δεν δουλεύουν όλοι! Δηλαδή θέλω να μετράει το πλήθος των εγγραφών για κάθε μέρα και να εμφανίζεται στην ημερήσια έκθεση Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 16-01-13 στις 14:49. Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Άλεξ καλωσόρισες στην παρέα μας. Για το θέμα που ζητάς Σε προβολή σχεδίασης της έκθεσης στο αριστερό άκρο προσθέτουμε ένα αδέσμευτο πεδίο (πλαίσιο κειμένου) και επιλέγουμε: Δεξί κλικ στο πεδίο Ιδιότητες ------> Δεδομένα Προέλευση στοιχείου ελέγχου =1 Τρέχον άθροισμα επιλέγουμε αναλόγως - για την ομάδα - ή για όλα. Μ' αυτό τον τρόπο γίνεται καταμέτρηση των εγγραφών στην έκθεση. Φιλικά Νάσος ΥΓ Καλό είναι να αποφεύγουμε τα κεφαλαία. Κουράζουν |
| |||
| |||
Παράθεση:
Δεν κανει κατι Πεταει ενα msbbox με το 1 και δεν μετραει εμφανιζει το 0 |
| |||
| |||
Ίσως δεν ήμουν πολύ ακριβής στην περιγραφή μου. Προέλευση στοιχείου ελέγχου =1 βάζουμε και το ίσον Δες στο συνημμένο την έκθεση. Αριστερά απο το customerID εμφανίζεται ο αριθμός της κάθε εγγραφής. Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Φίλε Άλεξ μάλλον κάτι δεν εφαρμόζεις σωστά, έτσι όπως αναφέρει ο Νάσος γίνεται.. Δεν γνωρίζω εάν γίνεται και με άλλον τρόπο.. Κοίταξε την συνημμένη εικόνα από μια δικιά μου έκθεση όπου δουλεύει κανονικά.. |
| |||
| |||
Αυτο ακριβως κανω αλλα δεν βγαινει μαλλον θα φταιει οτι στην εκθεση στην προελευση εγγραφων (load) δεν εχω πινακα οπως μου λεει πολυ σωστα ο νασσοσ 23 αλλα αυτο SELECT ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΒΑΘΜΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΚΑΜ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΩΡΑΡΙΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΚΕΝΤΡΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΡΕΠΟ_ΤΗΣ_ΗΜΕΡΑΣ FROM ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ INNER JOIN ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ON ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ=ΠΑΡΟΥΣ ΙΕΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ WHERE (((ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)=Forms![Παρουσιολόγιο ημερήσιο]!ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)) ORDER BY ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ; καμια ιδεα? Αν φτιαξω ενα ερωτημα (το αποθηκευσω σαν ερωτημα) και το καλω απο την φορμα? Αλλα δεν ειναι πινακασ !!! δεν αποθηκευει την αναζητηση του ερωτηματοσ καπου "βεβαια ολα αυτα τα σκεφτικα μετα την βοηθεια του νασσου 23 και του free gost" ευχαριστω παιδια εχουμε καμια ιδεα ? |
| |||
| |||
ΟΧΙ το εκανα το ερωτημα και δεν παιζει
|
| |||
| |||
Αν θέλεις ανέβασε ένα δείγμα της βάσης σου
|
| |||
| |||
Ανεβασα την βαση
|
| |||
| |||
τελικα ανεβηκε
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] οριζόντια εμφάνιση εγγραφών σε έκθεση | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-08-14 08:39 |
[ Εκθέσεις ] Μεταφορά εγγραφών φόρμας σε έκθεση ως συνεχόμενο κείμενο | costas5 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-03-14 22:43 |
Ορισμένος αριθμός εγγραφών σε έκθεση | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 19-01-14 18:05 |
Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 29-09-11 13:08 |
Επιμέρους σύνολα στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-02-10 09:13 |
Η ώρα είναι 07:45.