Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έκθεση με στοιχεία από Φόρμα
Φίλοι μου γεια σας και πάλι. Σε μια εφαρμογή κάνω αναζήτηση κάποιον δεδομένων, εφόσον τα βρει αυτά εμφανίζονται σε μία φόρμα.. Μέχρι εδώ όλα καλά, τώρα ώμος θέλω τα αποτελέσματα τις φόρμας να τα περάσω σε μια έκθεση για εκτύπωση και σε αυτό ακριβώς κωλύομαι.. Υπάρχει κάποιος βατός τρόπος να το κάνω.. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Γιώργο αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς. Δες το συνημμένο. |
| |||
| |||
Μα ήταν τόσο απλό τη να πω, ακριβώς κάτω από τα πόδια μου.. Σε Ευχαριστώ Νάσο που μου άνοιξες τα μάτια... Πότε δεν είχα δοκιμάσει και σχεδιάσει αυτόματη έκθεση βάση μιας φόρμας πάντα πήγαινα από το μηδέν... (ήταν σαν να πήγαινα Θεσσαλονίκη Αθήνα μέσω Ισπανίας).... Ευχαριστώ Νάσο.. |
| |||
| |||
καλησπέρα σας, Λέγομαι Παναγιώτης και είμαι νέος και εγώ forum. Σε ευχαριστώ Νάσο και εγώ, γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα επίσης. Καλή σας μέρα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φόρμα που παίρνει στοιχεία απο ερώτημα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-02-14 04:18 |
[ Πίνακες ] Προσάρτηση εγγραφής σε πίνακες με στοιχεία από φόρμα. | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-08-13 10:57 |
Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-06-13 15:41 |
[ Εκθέσεις ] Πέρασμα φίλτρων από φόρμα σε έκθεση | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-03-13 21:54 |
[ Εκθέσεις ] Στοιχεία σε διαφορετικές σελίδες | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-12 10:46 |
Η ώρα είναι 08:34.