Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ταξινόμηση σε έκθεση
καλησπέρα στο φόρουμ. Παιδιά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος. Θέλω σε μία έκθεση να ταξινομήσω οχήματα αλλά όπως θέλω εγώ Δηλαδή όχι αλφαβητικά ΠΡΕΣ ΦΟΡΤΗΓΟ 4 ΑΡΠΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ 8 Και λοιπά Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Σταύρο, στον πίνακα από όπου πηγάζουν τα δεδομένα της έκθεσης πρόσθεσε ένα αριθμητικό πεδίο στο οποίο θα γράψεις τη σειρά εμφάνισης των οχημάτων όπως επιθυμείς. Κατόπιν στην έκθεση κάνε ταξινόμηση αυτού του πεδίου . Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Το σκέφτηκα και εγώ Τάσο αλλά για να μην παραφορτώνω τον πίνακα επειδή έχω πολλά πεδία έλεγα μήπως υπήρχε κάτι άλλο. Πάντως ευχαριστώ Φιλικά Σταύρος |
| |||
| |||
Καλημέρα Σταύρο, αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις την απλή λύση που πρότεινε ο Τάσος, θα μπορούσες: 1) Να δημιουργήσεις μία συνάρτηση όπως η παρακάτω Κώδικας: Public Function CustomOrder(X As String) As Long Select Case X Case "ΠΡΕΣ": CustomOrder = 1 Case "ΦΟΡΤΗΓΟ 4": CustomOrder = 2 Case "ΑΡΠΑ": CustomOrder = 3 Case "ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ 8": CustomOrder = 4 End Select End Function Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τη βοήθεια ερωτήματος (SortCars) είτε και απευθείας στην έκθεση (rprCars). Δες τη ΒΔ που επισυνάπτω Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο ευχαριστώ για την ζωγραφιά. Αυτό ακριβώς ήθελα με την συνάρτηση Φιλικά Σταύρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Ταξινόμηση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-14 19:02 |
[Γενικά] Ταξινόμηση | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 13-04-13 18:25 |
Ταξινόμηση σε Έκθεση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-07-12 23:03 |
Ταξινόμηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-02-11 12:19 |
[ Φόρμες ] Ταξινόμηση | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-10-10 20:26 |
Η ώρα είναι 19:37.