Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχείριση αδειών
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. χρειάζομαι την βοήθεια σας γαι να πραγματοποιήσω το ίδιο ζητούμενο που είχε ζητηθεί και εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access...si-adeion.html στην βάση που ανεβάζω θα ήθελα αν γίνεται ο παρακάτω κώδικας να προσαρμοστεί στην βάση που ανεβάζω ή οπαιαδήποτε άλλη ιδέα δεκτή ,δηλαδή να μην με αφήνει να βάζω ημερομηνία που έχω ξαναβάλει ή ενδιάμεσα ή στην αρχή ή στο τέλος Private Sub CountDatesPeriod() Dim Date1 As Long, Date2 As Long If IsDate(Me.StartDate) And IsDate(Me.EndDate) Then If Me.StartDate <= Me.EndDate And Me.StartDate <> 0 Then Date1 = CLng(Me.StartDate): Date2 = CLng(Me.EndDate) If DCount("ID", "Adeies", "ID =" & Me.ID & _ " AND (StartDate Between " & Date1 & " And " _ & Date2 & ") Or (" & "EndDate Between " & _ Date1 & " And " & Date2 & ")") Then MsgBox "Dating in conflict..." Me.Undo Else Me.AbsenceDays = Me.EndDate - Me.StartDate + 1 End If End If End If End Sub |
| |||
| |||
Παράθεση:
στο παραδειγμα που δίνεις έχεις δύο εγγραφές 3/1/2013 - 7/1/2013 4/1/2013 - 6/1/2013 τι ζητάς; 1. να μην μπορείς να καταχωρήσεις < τις 3/1/2013 2. να μην μπορείς να καταχωρήσεις < τις 3/1/2013 και μεταξύ 3/1/2013 και 7/1/2013 τι ακριβώς, γιατί δεν κατάλαβα. |
| |||
| |||
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου κατ' αρχήν ,θέλω να μην δέχεται εγγραφή στο παράδειγμα δηλαδή 3/1/2013 - 7/1/2013 αν καταχωρήσω στο ίδιο άτομο άδεια με οποιαδήποτε ημερομηνία που να εμπλέκονται οι ανωτέρω ημερομηνίες να μην δέχεται δηλαδή 3/1/2013 - 6/1/2013 ή4/1/2013 - 5/1/2013 ή 5/1/2013 - 7/1/2013 κτλ ή οτιδήποτε άλλο συνδυασμό που βρίσκεται από το διάστημα StartDate έως EndDate ή ενδιάμεσα αυτού στην βάση που ανέβασα δεν έπρεπε να δεχτή την εγγραφή 4/1/2013 - 6/1/2013 .
|
| |||
| |||
Παράθεση:
Πήγαινε στα Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα και κατέβασε την Βάση του Γιώργου του Καπετανόπουλου Χειρισμός χρονικών διαστημάτων κοίτα της Function και θα καταλάβεις, αν όχι έδω είμαστε. |
| |||
| |||
Βασίλη επειδή είχα κάνει και εγώ την ίδια ερώτηση πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος ο Kapetang μου έφτιαξε αυτήν την βάση που επισυνάπτω και δουλεύει τέλεια. Αν παίξεις λίγο με τις άδειες κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς Φιλικά Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavross : 11-01-13 στις 08:01. |
| |||
| |||
Καλημέρα Σταύρο σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου ,πράγματι είναι πολύ καλή δουλειά αλλά η γνώσεις μου στην vbe δεν είναι τόσο προχωρημένες για να μπορέσω να εκπληρώσω το ζητούμενο μέσα από τη βάση που μου έστειλες ωστόσο θα προσπαθήσω και θα ξαναμιλήσουμε.
|
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους την εξαιρετική δουλειά "Διαχείριση αδειών" που έχει κάνει ο Τάσος φαίνεται πως την δανειστήκαμε πολλοί, έχω στήσει και εγώ όπως και πολλοί άλλοι την βάση μου όπως ο Βασίλης και θα ήθελα να δω και εγώ την λύση στο πρόβλημα , Βασίλη αν βρεις κάτι σε παρακαλώ ανέβασε το γιατί αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!
|
| |||
| |||
Καλημέρα στην παρέα, Κώστα κοίταξα την Function του Γιώργου που μου υπέδειξες αλλά δεν μπορώ να την συνδέσω με την δικιά μου βάση για να μου απαγορεύει τις εγγραφές για τον ίδιο υπάλληλο στις ίδιες ημερομηνίες ή ενδιάμεσα αυτών, κάποια βοήθεια θα την χρειαζόμουν σίγουρα. Η απορία μου είναι ακριβώς ίδια με της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ Οταν δίνω για κάποιο υπάλληλο Ημερομηνια Από π.χ. 3/1/2013 και Ημερομηνία Έως π.χ. 7/1/2013 Να μην γίνεται ξανά αποδεκτο το ίδιο διάστημα Απο - Εως . |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Βασίλη δες το αρχείο. Είναι βασισμένο στην υλοποίηση "Χειρισμός χρονικών διαστημάτων" (frmProsopiko_Apousies3) του Γιώργου Καπετανόπουλου και τον ευχαριστούμε όλοι γι' αυτό. Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Επιτέλους!! τα κατάφερα η βάση του Γιώργου Καπετανόπουλου είναι εξαίσια η πληροφορίες που αντλείς είναι απεριόριστες όμως χάρη στην βάση που ανέβασες Νάσο με ξεκόλλησες ,να ’σαι καλά σας ευχαριστώ όλους πολύ και πάλι καλή χρονιά σε όλους .
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 11:20 |
Διαχείρηση Αδειών | nkouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-10-15 18:13 |
Διαχείριση Πρόσθεσης και Αφαίρεσης Αδειών Εργαζόμενων | marinx08 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-14 19:54 |
Διαχείριση αδειών | passarella | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-09-12 12:46 |
Διαχείριση αδειών - παράδειγμα Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 24-05-10 13:44 |
Η ώρα είναι 06:10.