Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Απόκρυψη / Εμφάνιση περιεχομένου
Καλησπέρα & Καλή Χρονιά σε όλους! Γίνετε οι δευτερεύον φόρμες να εμφανίζονται και να αποκρύπτονται από την οθόνη; Στο συνημμένο αρχείο στη φόρμα domain η δευτερεύον φόρμα subdomain μπορεί να μου δίνει την επιλογή ελαχιστοποίησης ή μεγιστοποίησης περιεχομένου, ώστε να μου επιτρέπει να εμφανίζω ή να ακοκρύπτω το περιεχόμενό της, για εξοικονόμηση χώρου; Το ίδιο να γίνεται και στην άλλη δευτερεύον φόρμα. Ευχαριστώ Φιλικά, Μαρία |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Οικονομία χώρου δεν θα μπορέσεις να κάνεις με το σκεπτικό που αναπτύσεις στην ανάρτησή σου. Η δική μου σκέψη είναι: χρήση πολλαπλής κύριας φόρμας και δευτερεύουσες φόρμες σε καρτέλες. Δες το συννημένο αρχείο. Η απόφαση δική σου Μαρία. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Να είσαι καλά. Μαρία |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφάνιση ή απόκρυψη σε κουμπί της φόρμας | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-11-15 20:34 |
Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-06-15 23:38 |
[Excel07] Εμφάνιση περιεχόμενου ενεργού κελιού σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-01-14 11:38 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-10-12 09:17 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση ή Απόκρυψη Ετικέτας | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-06-11 20:57 |
Η ώρα είναι 07:23.