Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Check box (αντιγραφή/διαγραφή)
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα την βοήθειά σας για μια ακόμη φορά. Έχω σε μια φόρμα τα πεδία (Διεύθυνση, Περιοχή, Νομός, τ.κ) και από κάτω τα πεδία (Διεύθυνση_παράδοσης, Περιοχή_παράδοσης, Νομός_παράδοσης, τκ_παράδοσης) Έχω και ένα Check box Κατοικία_Παράδοση και θα ήθελα όταν το τσεκάρω να αντιγράφει τα στοιχεία που έχω στα πεδία (Διεύθυνση, Περιοχή, Νομός, τ.κ) και όταν το ξετσεκάρω να διαγράφονται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω στην πολύτιμη βοήθειά σας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 06-01-13 στις 23:45. Αιτία: Προσθήκη κενού ανάμεσα στις λέξεις και τα σημεία στίξης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Γιώργο και χρόνια πολλά! Στο συμβάν "Μετά την ενημέρωση" του πεδίου "ΚΑΤΟΙΚΙΑ_ΠΑΡΑΔΟΣΗ" δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub ΚΑΤΟΙΚΙΑ_ΠΑΡΑΔΟΣΗ_AfterUpdate() If Me.ΚΑΤΟΙΚΙΑ_ΠΑΡΑΔΟΣΗ Then Me.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Me.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Me.ΠΕΡΙΟΧΗ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Me.ΠΕΡΙΟΧΗ Me.ΝΟΜΟΣ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Me.ΝΟΜΟΣ Me.ΤΚ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Me.ΤΚ Else Me.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Null Me.ΠΕΡΙΟΧΗ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Null Me.ΝΟΜΟΣ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Null Me.ΤΚ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ = Null End If End Sub Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τάσο, Το περίεργο είναι ότι στην βάση που ανέβασα παίζει κανονικά ενώ στην δική μου βάση εμφανίζει σφάλμα,μήπως φταίει επειδή τα πεδιά Περιοχή και Νομός είναι Σύνθετα πλαίσια; Ευχαριστώ! |
| |||
| |||
Αγαπητέ Τάσο εντάξει λύθηκε,δική μου βλακεία. Λίγο η ασχετοσύνη λίγο το προχωρημένο της ώρας,καταλαβαίνεις... Σε υπέρ ευχαριστώ και πάλι!!! |
| ||||
| ||||
Να είσαι καλά Γιώργο! Καλό ξημέρωμα!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή εγγραφής από μία φόρμα σε μία άλλη κλικαρωντας ένα check box | jthermos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-12-15 02:49 |
[ Φόρμες ] Επιλογή όλων (check box) | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-08-14 20:40 |
[ Φόρμες ] check box | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-01-13 14:34 |
[ Εκθέσεις ] Check box σε φόρμα | logdio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-11-12 12:02 |
Ερώτηση για θέμα με check boxes | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-06-10 18:02 |
Η ώρα είναι 14:47.