Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ημέρα του χρόνου
Καλημέρα - Καλησπέρα στο φόρουμ Παιδιά υπάρχει κάποια συνάρτηση είτε sql είτε vb που να επιστρέφει την ημέρα του χρόνου; δηλαδή από κάποιο πλαίσιο κειμένου (22/2/2013) να μου επιστρέψει το νούμερο της ημέρας που είναι το (53) δηλαδή είναι η 53η ημέρα του χρόνου. όπως και να το έκανα με την DATE μου επιστρέφει 22 δηλαδή την ημέρα του μήνα. Δεν ξέρω αν γίνεται Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Παράθεση:
Καλό μεσημέρι στο forum. Σταύρο, Χρησιμοποίησε την DatePart("y";όνομαπεδίου ή μεταβλητής) |
| |||
| |||
Πω πω !!!!!!!!!!!!! expres service ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις κάτι κάνω λάθος Φιλικά |
| |||
| |||
Σταύρο, αυτό =DatePart("\y";[imerominia]) που το βρήκες. αυτή την σύνταξη σου έδωσα; αυτήν σου έδωσα DatePart("y";[imerominia]) χωρίς την \. |
| |||
| |||
Κώστα την βάζει αυτόματα μόνο του και δεν ξέρω πως να την αφαιρέσω
|
| |||
| |||
Παράθεση:
πήγαινε στις ιδιότητες του πεδίου και στο tab Data, εκεί που έχει =, κάνε κλικ με το ποντίκι στην \ και σβήσε την. |
| |||
| |||
Κώστα όπως και να το κάνω δεν σβήνει. Μόνο αν αφαιρέσω το = και τότε δεν δουλεύει Εσύ το δοκίμασες και δουλεύει; αν ναι βάλε αν μπορείς συνημμένο να το καταλάβω Φιλικά |
| |||
| |||
Σταύρο, επιστρέφω την Βάση σου |
| |||
| |||
Ήθελε "α" τελικά. Έγραψες πάλι ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΛΥΞΗΣ ΧΡΟΝΟΥ | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-06-16 08:54 |
[ Συναρτήσεις ] Υπολογισμός χρόνου | valantis315 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-08-15 19:40 |
[ Εκθέσεις ] έκθεση access ανά ημέρα | stbalasis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-05-12 15:48 |
[ Συναρτήσεις ] ΑΘΡΟΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-11 16:58 |
[Συναρτήσεις] Τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-09-10 17:25 |
Η ώρα είναι 08:00.