Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα εκτύπωσης έκθεσης από φόρμα
Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω φτιάξει μια βάση που θέλω να διαχειρίζεται πελατολόγιο, Τιμολόγια, Αποθήκη, Προσφορές και συνδρομές. Στο κομάτι πελατολόγιο-τιμολόγια έχω φτιάξει την φόρμα και προσπαθώ να την συνδέσω με έκθεση για να μπορώ να την εκτυπώσω αλλά εκεί μου βγάζει εντελώς άλλα πράγματα. Καμία βοήθεια γιατί έχω κολήσει? |
| |||
| |||
Την καλημέρα μου στο forum. Διογένη, κοίτα τον κώδικα στο κουμπί της φόρμας 'Πελατολόγιο'. Μια συμβουλή και συγγνώμη για την παρέμβαση. Να κοιτάξης λίγο το στήσιμο της βάσης σου. Δεν θα σε βγάλει πουθενά αυτός ο σχεδιασμός, ειμί μόνο σε αδιέξοδο, Εκτός και αν στην δική σου βάση είσαι στημένος αλιώς. |
| |||
| |||
Κώστα καλημέρα και καλή χρονιά, Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Θέλεις να μου εξηγήσεις τι εννοείς για το στήσιμο της βάσης? |
| |||
| |||
Παράθεση:
εννοώ ότι κάπου πρέπει να έχεις πίνακα παραστατικών (π.χ. ΤΙΜ,ΤΔΑ,ΔΑ,ΑΛ,ΑΠΕΙΣ,ΑΠΠΛΗ...) πίνακα προϊόντων ή υπηρεσιών πίνακα κίνησης προϊόντων ή υπηρεσιών με πίνακα παραστατικών πίνακα σύνδεσης παραστατικών με πελάτες (τον έχεις) πίνακα εκπτώσεων ανά πελάτη ή και προϊόντων ή υπηρεσιών ... ένα πολύ μα πολύ ενδεικτικό δείγμα, τόσο ενδεικτικό μέχρι παρεξηγήσεως, αυτό που σου δίνω παραπάνω. Καλό θα ήταν να δεις μια υπάρχουσα εφαρμογή, ως επί το πλείστον εμπορική, για να καταλάβεις τι εννοώ. |
| |||
| |||
Κώστα όλα αυτά που λες υπάρχουν στον πινακα Τιμολόγια με την μορφή λιστών, εκτός και αν εννοείς να τις καταργήσω και να κάνω ξεχωριστούς πίνακες
|
| |||
| |||
Παράθεση:
ανοίξαμε μεγάλο θέμα, δεν έχω απόψη, υπό την έννοια δεν έχω δει ολοκληρωμένη την βάση σου και μπορεί να λέω πράγματα που δεν στέκουν. Το θέμα μένει εδώ. Νά 'σαι πάντα καλά. Κώστας |
| |||
| |||
|
| |||
| |||
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω σίγουρα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε αρίθμηση έκθεσης | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-04-16 06:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-16 07:21 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα στο άνοιγμα έκθεσης με κριτήριο την ημερομηνία | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-15 09:17 |
ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΩΝ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ | ΚΕΡΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-09-13 16:07 |
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-01-13 13:55 |
Η ώρα είναι 07:58.