Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων
Γεια και χαρά , Μήπως γνωρίζει κανείς για: 1. Μηχανισμό ώστε να κλειδώνω την χρήση της βάσης μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. (Για παράδειγμα να εμφανίζει μήνυμα 2 φορές τον χρόνο. Να με παίρνουν τηλέφωνο ώστε να τους δίνω νέο κωδικό που θα ισχύει για άλλο 1 χρόνο) 2. Στην βάση δεδομένων που έχω κάνει , έχω κάνει μια αναφορά που περιέχει ας πούμε "Εισπράξεις" , και "Πληρωμές". Το θέμα είναι ότι όταν δεν υπάρχει έστω μία πληρωμή , δεν μου εμφανίζει ούτε τις εισπράξεις. Κάθε βοήθεια ή ιδέα , ευπρόσδεκτη. Καλή χρονιά σε όλους |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερομηνίας μετά από ορισμένο αριθμό ημερών | costas5 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-03-16 20:18 |
[Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει | geronik | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 01-12-14 21:36 |
[Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 23-10-12 19:44 |
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα βάσης για συγκεκριμένο χρόνο | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 05-10-11 14:15 |
Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 42 | 07-09-10 12:58 |
Η ώρα είναι 08:33.