Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-12-12, 14:06
Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων

Γεια και χαρά ,

Μήπως γνωρίζει κανείς για:

1. Μηχανισμό ώστε να κλειδώνω την χρήση της βάσης μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. (Για παράδειγμα να εμφανίζει μήνυμα 2 φορές τον χρόνο. Να με παίρνουν τηλέφωνο ώστε να τους δίνω νέο κωδικό που θα ισχύει για άλλο 1 χρόνο)

2. Στην βάση δεδομένων που έχω κάνει , έχω κάνει μια αναφορά που περιέχει ας πούμε "Εισπράξεις" , και "Πληρωμές". Το θέμα είναι ότι όταν δεν υπάρχει έστω μία πληρωμή , δεν μου εμφανίζει ούτε τις εισπράξεις.

Κάθε βοήθεια ή ιδέα , ευπρόσδεκτη.

Καλή χρονιά σε όλους
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερομηνίας μετά από ορισμένο αριθμό ημερών costas5 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 20-03-16 20:18
[Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει geronik Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 01-12-14 21:36
[Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή Lefteris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 23-10-12 19:44
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα βάσης για συγκεκριμένο χρόνο comsup Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 17 05-10-11 14:15
Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών mistirios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 42 07-09-10 12:58

Η ώρα είναι 08:33.