Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
τιμή null
Χρόνια Πολλά σε όλο το φόρουμ. έχω ένα κώδικα που μου τον έφτιαξε ο Γιώργος και ο Κώστας IIf([timi_idosapousias_p]=0;DateDiff("η";[apo];[eos])+1;IIf([timi_idosapousias_p]=1;WorkDaysOrHolidays([apo];[eos];Αληθές);0)) Η ερώτηση είναι αν η [timi_idosapousias_p] είναι null να μου επιστρέφει την τιμή 0 ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Παράθεση:
Σταύρο, κοίτα αν δουλε'υει αυτό. iif(isnull([timi_idosapousias_p]);0;IIf([timi_idosapousias_p]=0;DateDiff("η";[apo];[eos])+1;IIf([timi_idosapousias_p]=1;WorkDaysOrHolidays([apo];[eos];Αληθές);0))) αλιώς στείλε μια βάση τεστ για check επάνω της. |
| |||
| |||
Φίλε Κώστα δούλεψε μια χαρά Σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά |
| |||
| |||
Καλημέρα στο φόρουμ. Το ίδιο σε VB πως μπορώ να το κάνω; Για παράδειγμα αν ανοίξω την φόρμα AdiesF όταν δεν υπάρχει εγγραφή να μου ανοίγει την φόρμα AdiesDikeomaF αλλιώς να μου εμφανίζει το κουμπί (Έτοιμο) Έχω γράψει τον κώδικα αλλά κάπου κάνω λάθος και δεν δουλεύει στο κουμπί (Έτοιμο) επισυνάπτω το αρχείο και αν είναι δυνατόν πως μπορώ να κάνω αποσφαλμάτοση (νομίζω onerror go to); ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Παράθεση:
Σταύρο, "όταν δεν υπάρχει εγγραφή ..." όταν δεν υπάρχει εγγραφή... σε ποιον πίνακα, η φόρμα σηκώνει σε link τρεις πίνακες; |
| |||
| |||
συγνώμη Κώστα δεν κατάλαβα. όμως εγγραφή δεν μπορεί να υπάρχει μόνο στο AdiesDikeomaP |
| |||
| |||
Σταύρο, κοίτα αν σου κάνει η βάση |
| |||
| |||
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ ήθελα να δώσω επιλογή στον χρήστη και ανοίγοντας ένα msgbox με επιλογή yesno να του άνοιγε η φόρμα ή να έβγαινε τελείως από την φόρμα. Πάντως και αυτό δουλεύει μια χαρά ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Σταύρο, κοίτα την βάση, έβαλα επιλογή. |
| |||
| |||
Φίλε Κώστα δεν μου ανοίγει την φόρμα δικαίωμα αδείας
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με συνάρτηση Null | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-01-16 23:37 |
[Γενικά] Ανωτατη Τιμη | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-08-15 20:12 |
[ Ερωτήματα ] όπου is null μπορεί να γίνει τρέχουσα ημερομηνία | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-13 22:21 |
[Γενικά] Πράξη Α1*Α2=#ΤΙΜΗ | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-04-12 19:52 |
Βοήθεια νε null τιμές | solerias2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-05-11 14:17 |
Η ώρα είναι 07:56.