Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνάρτηση =NumToWords(NumberField, 0, False)
Xρόνια πολλά στο forum έχω ένα πρόβλημα στη συνάρτηση NumToWords σε ένα πλαίσιο κειμένου έκθεσης έχω =NumToWords(Άθροισμα([ΠΟΣΟΤΗΤΑ]))μου εμφανίζει το ποσο με νομισματική μονάδα εγώ θέλω να κρύψω τη νομισματική μονάδα ενώ πως συντάσσω την =NumToWords(NumberField, 0, False) |
| |||
| |||
Kαλησπέρα Κώστα νομίζω πως η συνάρτηση είναι =NumToWords(Άθροισμα([ΠΟΣΟΤΗΤΑ]),0,False) |
| |||
| |||
η συνάρτηση =NumToWords(Άθροισμα([ΠΟΣΟΤΗΤΑ]),0,False) μου δίνει μήνυμα λάθους ότι έχω κόμμα η τέλεια |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Η σύνταξη που χρησιμοποιείτε είναι η απαιτούμενη από τη συνάρτηση. Το κόμμα αναγνωρίζεται πάντα ως διαχωριστικό σε περιβάλλον VBA ή στον κώδικα SQL ενός ερωτήματος. Αν η συνάρτηση βρίσκεται σε υπολογισμένο πεδίο ή στον επεξεργαστή ερωτημάτων της Access, διαχωριστικός χαρακτήρας θα θεωρηθεί μόνο ο χαρακτήρας που υπάρχει στις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μορφοποίησης ημερομηνίας αριθμών κλπ. του συστήματος ( Σε Win7: Πίνακας Ελέγχου > Αλλαγή της μορφής ημερομηνίας, ώρας ή αριθμών > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Διαχωριστικό λίστας ). Σε υπολογιστές με μορφή "Ελληνικά" η προεπιλεγμένος χαρακτήρας είναι το ελληνικό ερωτηματικό (;). Αφού λοιπόν έχετε ελληνικούς υπολογιστές, χρησιμοποιήστε το ελληνικό ερωτηματικό (;) αντί για κόμμα. Παράδειγμα: =NumToWords(NumberField;0;False) Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 30-12-12 στις 00:08. |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] true να γινετε πράσινο το κελί και false κοκκινο πως? | tolis_montana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-09-16 23:21 |
Ενημέρωση πεδίου true/false | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-05-15 12:49 |
[Γενικά] False στην συνάρτηση if όμοιων κελιών | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-03-15 16:41 |
[Γενικά] Φίλτρο με TRUE,FALSE | Γρηγορης 1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 31 | 01-10-12 13:50 |
[Συναρτήσεις] true, false | DimitrisK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-01-10 06:52 |
Η ώρα είναι 07:32.