Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κριτήριο σε ερώτημα
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη της κοινότητας και τους επισκέπτες του φορούμ. Στη βάση που επισυνάπτω και στο ερώτημα βάζω κριτήριο Μonth(Now())+1. Θέλω να μου εμφανίζει τις εγγραφές του επόμενου μήνα και όχι του τρέχοντα.Αλλά δεν μου δουλεύει.Γνωρίζει κάποιο μέλος τι πρέπει να προσθέσω στο κριτήριο; Φιλικά Αέξανδρος |
| |||
| |||
Φίλε άλεξ βάλε αυτό νομίζω ότι δουλεύει Month(Month(+1)) |
| |||
| |||
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη της κοινότητας και τους επισκέπτες του φορούμ. =IIf(Month(Now())+1>12;Month(Now())+1-Month(Now());Month(Now())+1) |
| |||
| |||
Καλημέρα και χρόνια πολλά Θανάση και Σταύρο Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Του Θανάση πρέπει να είναι η σωστή από ότι βλέπω διότι όταν αλλάζει ο χρόνος όπως είναι τώρα Δεκέμβριος και ο επόμενος Ιανουάριος και άλλο έτος θα υπήρχε πρόβλημα. Να'σται καλά Καλή πρωτοχρονιά να χουμε Φιλικά Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 12:14 |
μακροεντολη με πολλα ερωτημα αλλα με κοινο κριτηριο | asamios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-09-16 22:56 |
[ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 14:24 |
Κριτήριο σε ερώτημα | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-15 16:08 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήριο που εμφανίζει συγκεκριμένα πεδία | andreasp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-15 16:05 |
Η ώρα είναι 07:16.