Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο σε Φόρμα
Θερμές ευχές για υγεία, ευτυχία και έμπνευση σ' όλα τα μέλη του Forum. Ζητώ την βοήθειά σας στο εξής. Στην ΒΔ-Δείγμα που ανεβάζω και συγκεκριμένα στην φόρμα frmCenterSchoolmanagement "οργανώνω" για κάθε σχολείο τις τάξεις που έχω. Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε και στην φόρμα έχω: 2012-2013 Σχολείο2 - Α Γυμνασίου - Β Γυμνασίου 2012-2013 Σχολείο1 - Α Γυμνασίου - Α Λυκείου Τώρα, στη φόρμα frmCenterStudentManagement "αντιστοιχώ" κάθε μαθητή σε σχολείο και τάξη. Σ' αυτή τη φόρμα και στο πεδίο της 3ης φόρμας "βλέπω" τις τάξεις όλων των σχολείων!! Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι όταν επιλέγω Σχολείο1 να δείχνει τις τάξεις Α Γυμνασίου και Α Λυκείου ενώ όταν επιλέγω Σχολείο2 να δείχνει τις τάξεις Α Γυμνασίου και Β Γυμνασίου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Καλημέρα και χρόνια πολλά Αυτή την οθόνη την θές για εισαγωγή μαθητών, ή εμφάνιση ; Θανάσης |
| |||
| |||
Καλημέρα. Την θέλω για εισαγωγή μαθητών. Ακριβώς όπως και την φόρμα frmCenterSchoolManagement. |
| |||
| |||
Την καλησπέρα μου στο forum. Χρήστο, Στην Βάση που στέλνω έχω την φόρμα Form1 που κάνει αυτό που θέλεις με τα σχολέια και τις τάξεις. Βάλε στο section details την φόρμα που θέλεις και από τα πεδία σχολείο και τάξεις πάρε τα column που θέλεις και ενημέρωσε την φόρμα και κατ΄επέκταση τον πίνακα. Υ.Γ. "Τώρα, στη φόρμα frmCenterStudentManagement "αντιστοιχώ" κάθε μαθητή σε σχολείο και τάξη." Αν είναι έτσι, σε ποια πεδία του πίνακα 'ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ' θα περάσεις τα column των combo , σχολείο και τάξεις. Μήπως να ξανακοίζες το στήσιμο της Βάσης. |
| |||
| |||
Δεν περνάν σε πεδία του πίνακα Στοιχεία Μαθητών αλλά στους πίνακες Μαθητής-Σχολείο και Μαθητής-Τάξη.
|
| |||
| |||
Συγνώμη αλλά δεν βλέπω φόρμα Form1
|
| |||
| |||
Δεν καταλαβαίνω, τι σημαίνει δεν βλέπω την φόρμα; δεν υπάρχει; δεν ανοίγει ... |
| |||
| |||
:) ναι δεν υπάρχει
|
| |||
| |||
Χρήστο, την έχω μπροστά μου, από το αρχείο που σου έστειλα. Για κοίτα καλά στις φόρμες είναι πρώτη - πρώτη |
| |||
| |||
Σίγουρα έχουμε κάποια ασυμβατότητα Δουλεύω Office2007 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Φόρμα περιήγησης με φίλτρο | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-15 13:19 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε Φόρμα με combo box | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 20:19 |
Φίλτρο Αναζήτησης σε Φόρμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-07-12 10:48 |
Φίλτρο σε φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-03-12 20:15 |
Φίλτρο σε Φόρμα Access | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-02-11 11:06 |
Η ώρα είναι 08:15.