Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόσβαση σε εγγραφές υποφόρμας
Καλησπέρα, Θα ήθελα τη βοήθειά σας εαν γνωρίζετε. Έχω μία φόρμα και μία υποφόρμα μέσα της σε μορφή datagrid με τιμές από ένα query που αλλάζει δεδομένα αναλόγως τιμών που έχουν comboboxes στην κύρια φόρμα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι αφού φιλτραριστεί η υποφόρμα και εμφανίσει μόνο τις γραμμές που θέλουμε (είτε με τα comboboxes είτε με φίλτρα πάνω στις στήλες του datagrid όπως "μεγαλύτερο από" κλπ) είναι στη συνέχεια οι εγγραφές που εμφανίζονται να μπουν σε έναν πίνακα. Δεν ξέρω όμως πως να κάνω with subform.recordset blah blah end with ωστε να προσπελάσω τις εγγραφές. Προσπαθώ να κάνω αναφορά στο recordset της υποφόρμας αλλά δεν τα καταφέρνω. Έψαξα στο ίντερνετ και χάθηκα με κάτι recordsetclone, δεν ξέρω αν κοιτάω σωστά. Έχετε καμία ιδέα; Επισυνάπτω τη βάση δείγμα όπως μου ζητήσατε. Η φόρμα για την οποία μιλάω είναι η "Επιλογή ετικετών δωρητών" και θέλω όταν πατάω το κουμπί να μεταφέρονται όσες εγγραφές εμφανίζονται εκείνη την ώρα στην υποφόρμα σε κάποιον πίνακα (π.χ. ετικέτες) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cghera : 19-12-12 στις 22:59. Αιτία: add attachment |
| |||
| |||
Την καλησπέρα μου στο forum. Κώστα, καλό είναι να επισυνάψεις ένα δείγμα της Βάσης σου, για να σε βοηθήσουμε καλύτερα. |
| |||
| |||
Καλό μεσημέρι στο forum. Κώστα, Πατώντας το κουμπί 'Εντολή7' οι εγγραφές που έχεις επιλέξει, μεταφέρονται στον πίνακα 'tbl_DonateTrans' που δημιούργησα. Το πρόβλημα είναι ότι όσες φορές και να πατήσεις το κουμπί, οι εγγραφές θα μεταφέρονται. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις και δεν ξέρω τι validated να κάνω και ως προς πιο πεδίο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] δημιουργία υποφόρμας | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-05-14 20:25 |
[ Υποφόρμες ] Εγγραφές υποφόρμας κατά ημερομηνία | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-11 16:55 |
[ Υποφόρμες ] Σύνολο Υποφόρμας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-05-10 13:21 |
Δημιουργία υποφόρμας | Tasos | Access - Tips & Tricks | 0 | 04-03-10 20:52 |
Αλλαγη υποφορμας | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 11-12-09 21:00 |
Η ώρα είναι 07:23.