Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κώστα ξέρω ότι σε έχω πρήξει. Το αποτέλεσμα στην έκθεση είναι ως εξής (σου ανεβάζω την βάση με μόνο συγκεκριμένες εγγραφές για να δεις μόνο την έκθεση 2....2012 απ=29 παρ=0 (λάθος) .........................το σωστό απ=30 παρ=0 απ=27 παρ=3 (σωστό) 2.....2013 απ=28 παρ=2 (λάθος)..........................το σωστό απ=30 παρ=0 Πάντως το πρόβλημα είναι μόνο στον κουτσοφλέβαρο Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα Σταύρο, Δες και την επισυναπτόμενη βάση. Με τη βοήθεια της φόρμας frmDiastimataAnaMina: 1) Μπορείς να εμφανίσεις ένα συγκεντρωτικό πίνακα με όλα τα στοιχεία των απουσιών. Τα στοιχεία αυτά μπορούμε να τα φιλτράρουμε ανά έτος και μήνα. 2) Επίσης διαλέγοντας ένα χρονικό διάστημα μπορείς να εμφανίσεις στην έκθεση ApousiesAnaMina_Rp τα στοιχεία του διαστήματος (μπορεί να εκτείνεται σε πολλά έτη) κατά έτος και μήνα. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 29-11-12 στις 20:31. Αιτία: αλλαγή συνημμένου |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο. Παιδιά με έχετε κατά σκλαβώσει. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι μπορώ να ενσωματώσω και τις 2 περιπτώσεις. Αν δεις το μήνυμα πριν από το δικό σου θα δεις τα αποτελέσματα της έκθεσης που έχουν κάποια μικρο λαθάκια. Όμως αυτά που έκανες είναι φοβερά Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Σταύρο, δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι αυτό που θέλεις είναι το άθροισμα των ημερομισθίων και των απουσιών να είναι 30, ανεξάρτητα από τις μέρες που έχει ο μήνας (28, 29, 30, 31). Αυτό προσπάθησα να κάνω και νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Προσθήκη: Δοκιμές κάνε στη βάση που ανέβασα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 29-11-12 στις 19:56. Αιτία: Προσθήκη |
| |||
| |||
Σταύρο, άλλαξα το αρχείο στο προηγούμενο μήνυμά μου επειδή στη θέση των ημερομισθίων έβαζε τις απουσίες και αντίθετα.
|
| |||
| |||
Φίλε Γιώργο από την έκθεση λείπει το από ........ έως όπως και το είδος όταν κάνω 2 εγγραφές στον μήνα Αυτιάς 1/2/2012 εως 4/2/2012 και 8/2/2012 εως 22/2/2012 δείχνει 2 φορές αποτέλεσμα 30 για την πρώτη εγγραφή 30 και για την δεύτερη 30 δηλαδή = 60 αν δεις την υπάρχουσα έκθεση είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά. αν δεις την βάση σε αυτο το μήνυμα νομίζω θα το καταλάβεις Κώστα ξέρω ότι σε έχω πρήξει. Το αποτέλεσμα στην έκθεση είναι ως εξής (σου ανεβάζω την βάση με μόνο συγκεκριμένες εγγραφές για να δεις μόνο την έκθεση 2....2012 απ=29 παρ=0 (λάθος) .........................το σωστό απ=30 παρ=0 απ=27 παρ=3 (σωστό) 2.....2013 απ=28 παρ=2 (λάθος)..........................το σωστό απ=30 παρ=0 Πάντως το πρόβλημα είναι μόνο στον κουτσοφλέβαρο Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου Σε ευχαριστώ και εσένα για την υπομονή αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω ποιο κατανοητό Αν γίνομαι κουραστικός πείτε μου |
| |||
| |||
Καλησπέρα/Καλημέρα Σταύρο, δες τις αλλαγές που έκανα. Κατά τη γνώμη μου η προσαρμογή των απουσιών και των ημερομισθίων σε μήνα 30 ημερών μπορεί να γίνει μόνο όταν υπολογίσουμε τα σύνολα. Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε αλλαγές απουσιών και ημερομισθίων σε κάθε διάστημα απουσίας θα οδηγούμασταν ή σε δεκαδικούς αριθμούς ή σε αυθαίρετες αλλαγές (κάποιες απουσίες δε θα άλλαζαν και κάποιες θα άλλαζαν αρκετά). Έτσι προτίμησα να φαίνονται στην έκθεση και το συγκεντρωτικό πίνακα οι πραγματικές απουσίες και η προσαρμογή να γίνεται στα σύνολα της έκθεσης. Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι αυτό που θέλεις. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Αυτό ήταν Ανεβάζω την τελική μορφή στην έκθεση μήπως και την χρειαστούν και άλλα παιδιά γιατί τώρα τα περισσότερα ημερομίσθια θα βγαίνουν σε αυτή την μορφή με τους καινούριους νόμους |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διπλότυπη Εγγραφή | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-14 19:10 |
[ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα | sirpanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-05-14 08:48 |
[ Φόρμες ] Έλεγχος για ήδη υπάρχουσα εγγραφή | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-07-12 15:08 |
Αυτόματη εγγραφή | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-10 17:18 |
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 23:26 |
Η ώρα είναι 19:30.