Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, Θέλω την βοήθειά σας για την δημιουργία μιας έκθεσης. Έχω μια βάση και θέλω να φτιάξω μια έκθεση που να εκτυπώνει τις εγγραφές ανά νομό και να προσθέτει Α/Α σε κάθε εγγραφή. Στο συννημένο αρχείο θα βρείτε ένα δείγμα της βάσης και ένα ακόμη για το πως θέλω να είναι η έκθεση. Ευχαριστώ θερμά Φιλικά, Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Την καλησπέρα μου σ' όλους Δημήτρη, κοίτα αν σου κάνει. Υ.Γ. Έτσι από περιέργεια, έχουμε νομό Πύλαρο στην επικράτεια... |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Φιλικά, Δημήτρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία έκθεσης εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 12-11-14 07:02 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-12 09:04 |
[ Ερωτήματα ] Εύρεση πεδίων απο δύο πίνακες για δημιουργία έκθεσης | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-12 19:49 |
Δημιουργία έκθεσης σε access | nikos80 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-04-12 17:19 |
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 10:54 |
Η ώρα είναι 00:39.