Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία Έκθεσης
Καλησπέρα σας, Θέλω την βοήθειά σας για την δημιουργία μιας έκθεσης. Έχω μια βάση και θέλω να φτιάξω μια έκθεση που να εκτυπώνει τις εγγραφές ανά νομό και να προσθέτει Α/Α σε κάθε εγγραφή. Στο συννημένο αρχείο θα βρείτε ένα δείγμα της βάσης και ένα ακόμη για το πως θέλω να είναι η έκθεση. Ευχαριστώ θερμά Φιλικά, Δημήτρης |
| |||
| |||
Την καλησπέρα μου σ' όλους Δημήτρη, κοίτα αν σου κάνει. Υ.Γ. Έτσι από περιέργεια, έχουμε νομό Πύλαρο στην επικράτεια... |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Φιλικά, Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία έκθεσης εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 12-11-14 08:02 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-12 10:04 |
[ Ερωτήματα ] Εύρεση πεδίων απο δύο πίνακες για δημιουργία έκθεσης | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-12 20:49 |
Δημιουργία έκθεσης σε access | nikos80 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-04-12 18:19 |
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 11:54 |
Η ώρα είναι 19:50.