Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χρήση DLookUp σε έκθεση
Καλησπερα στη Παρέα Προσπαθώ να κάνω μια μεταφορά δεδομένων με χρήση DLookUp στην έκθεση.Αλλά δεν μου τα μεταφέρει.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ξεκάθαρο μυαλό που κάνω λάθος. Με τον ίδιο τρόπο έχω ξανά κάνει την μεταφορά σε παλαιότερη βάση και δούλευε. Μήπως στους πίνακες στις ιδιότητες χρειάζεται κάτι. Μήπως στους πίνακες θέλει κάποια αλλαγή..Γιατί σε άλλο σημείο δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι. Ανεβάζω δείγμα. Φιλικά Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Βρήκα στο ένα πεδίο ότι είχα ξεχάσει μιά αγκύλη.Στο δεύτερο πεδίο δεν μου δουλεύει. Φιλικά Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα στο φορούμ Τελικά βιάζομαι και ο χρόνος ο πολύς στο PC εξαντλεί την υπομονή. Βρέθηκε και το δεύτερο πρόβλημα.Προσπαθούσα να βάλω σε ετικέτα αντι σε πλαίσιο κειμένου.Το διόρθωσα.Τέλος καλό.Όλα καλά Καλό βράδυ Φιλικά Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 12:14 |
Dlookup προβλήματα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 14-03-16 12:11 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα DLookup | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-03-15 20:52 |
[ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα | gianast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 07:24 |
[ Εκθέσεις ] Χρήση διπλού Φιλτραρίσματος σε έκθεση με κώδικα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-08-11 00:09 |
Η ώρα είναι 06:51.