Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Check box σε φόρμα
Καλησπέρα σε όλους Αν και είμαι αρκετό καιρό μέλος είναι πρώτη φορά που ζητάω την βοήθεια του φόρουμ.Θα ήθελα λοιπον στην φόρμα της βάσης που επισυνάπτω να τσεκάρω το check box και στο report να υπάρχουν τα τσεκαρισμένα προς εκτύπωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την Βοήθεια |
| |||
| |||
Καλημέρα Άκη, στο επισυναπτόμενο αρχείο άλλαξα τη σχεδίαση της έκθεσης, ώστε να εμφανίζει μόνο τις εγγραφές στις οποίες το πεδίο [Εκτύπωση] είναι τσεκαρισμένο. Συγκεκριμένα στις ιδιότητες της έκθεσης «Φίλτρο» (Filter) και «Φιλτράρισμα με τη φόρτωση» (Filter on Load) έδωσα τις τιμές: [Εκτύπωση]=true και Yes, αντίστοιχα. Ελπίζω να σε καλύπτει. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Φίλε Γιώργο Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά προσπαθόντας να ανοιξω την βάση που μου επισύναψες μου βγάζει ένα μυνημα το οποίο μου λέει " μη αναγνωρίσιμη μορφή βάσης δεδομενων" |
| |||
| |||
Γιώργο Σε κάθε περίπτωση με καλύπτει απόλυτα στην βάση την δικιά μου ακολούθησα τις οδηγίες σου και λειτουργει αψογα Εχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή εγγραφής από μία φόρμα σε μία άλλη κλικαρωντας ένα check box | jthermos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-12-15 02:49 |
[ Φόρμες ] Επιλογή όλων (check box) | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-08-14 20:40 |
[ Φόρμες ] check box | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-01-13 14:34 |
[ Φόρμες ] Check box (αντιγραφή/διαγραφή) | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-01-13 02:32 |
Ερώτηση για θέμα με check boxes | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-06-10 18:02 |
Η ώρα είναι 06:58.