Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση ώρας Συστήματος
Γεια σας φίλοι μου. Ίσως σας Φανή λίγο χαζό αλλά δεν μου βγαίνει όπως θέλω.. Βασικά θέλω πατώντας το πλήκτρο "Νέα Εγγραφή" πέρα από την εγγραφή να εμφανίζει την ώρα του συστήματος σε ένα πλαίσιο κειμένου (που έχω τοποθετήσει) και ταυτόχρονα να αποθηκεύεται σε ένα πεδίο ενός πίνακα που έχω ετοιμάσει.. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει |
| |||
| |||
Και όμως φίλοι μου καμιά φορά είναι τόσο απλό που δεν βλέπουμε μπροστά μας.. Στον πίνακα είχα φτιάξει το πεδίο, στη μορφή του πεδίου είχα βάλει «Σύντομη Ημερομηνία», και στο προεπιλεγμένη τιμή «=Time()» Στη Φόρμα όμως μου έβγαζε μια αλλοπρόσαλλη ημερομηνία. Εκεί παρατήρησα πώς στον πίνακα καταγράφονταν κανονικά η ημερομηνία. Τότε ξύπνησα πήγα στο « Πλαίσιο κειμένου» και είδα την μορφή του στις ιδιότητες και έγραφε «Σύντομη Ημερομηνία» Απλά έβαλα «Σύντομη ώρα» και λύθηκε το θέμα… Αυτά για να μην την πατήσει άλλως φίλος… |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Χρήστο! Αυτό συμβαίνει σε όλους μας ανεξαιρέτως! Κανείς δεν είναι αλάνθαστος! Καλό σου βράδυ! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Συναρτήσεις ] Set την ημερομηνία του συστήματος. | pnikolareas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-02-15 11:11 |
[VBA] Χρωματισμός κελιού ανάλογα την ώρα του συστήματος | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-03-12 09:09 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση ημερομηνίας & ώρας | Mike_Lawyer | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-09-11 16:17 |
[Γενικά] τροποποίηση ώρας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-11 12:04 |
[Γενικά] Μετατροπή ώρας | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-03-11 09:13 |
Η ώρα είναι 07:08.