Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
web browser μέσα σε φόρμα
Γεια σας, Έχω φτιάξει μια φόρμα που ανοίγω κάποιες σελίδες στο Internet. Στο πεδίο link θέλω να έχω την επιλογή όταν πατήσω στο κουμπί αποθήκευση url να καταχωρεί τον σύνδεσμο που βρίσκομαι την δεδομένη στιγμή. Βρήκα στο forum κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα όμως δεν κατάφερα να το προσαρμόσω στην δική μου φόρμα. Θα ηθελα την βοήθειά σας και σε ένα άλλο ερώτημα. Στην καταχώρηση με id 3 εμφανίζει την σελίδα σε μεγάλη μεγένθυνση. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορεί να διορθωθεί; Σας επισυνάπτω ένα δείγμα της βάσης ( η φόρμα είναι η web). Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δημήτρη! Το γεγονός ότι κάποιες ιστοσελίδες εμφανίζονται με μεγέθυνση δεν μπορεί να οφείλεται σε καμία περίπτωση στο αντικείμενο WebBrowser αφού δεν υποστηρίζεται από το δεύτερο. Σε εμένα πάντως όλα ήταν κανονικά. Κάτι έχει παραμείνει στη μνήμη της εφαρμογής του Internet Explorer (που δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς) το οποίο προκαλεί τη μεγέθυνση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Στο παράδειγμα που επισυνάπτεται μπορείς να δεις κάποιες βασικές τεχνικές σχετικές με το αντικείμενο WebBrowser Control που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή σου. Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τάσο, Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου!! Ήταν αυτό που χρειαζόμουν :) Φιλικά, Δημήτρης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Δημήτρη! Να είσαι καλά! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση μέσα στο αποτέλεσμα της IF | alex7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-01-16 11:47 |
Web Browser | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-10-15 12:04 |
Απενεργοποίηση μηνυμάτων ασφαλείας σε Web browser μέσω φόρμας | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-14 21:46 |
Αποστολή επισυναπτόμενων αρχείων μέσα από φόρμα με mail | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-10-13 08:37 |
[VBA] Άνοιγμα σε Web Browser | dmarop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-09-13 16:39 |
Η ώρα είναι 06:15.