Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Reports
Καλησπέρα και πάλι σήμερα Πώς μπορούμε να εμφανίσουμε Έκθεση την εγγραφή φόρμας που ταιριάζει με την ονομασία της Έκθεσης. Καλύτερα στο παράδειγμα που επισυνάπτω. Τα δεδομένα: Έχω στη φόρμα την εγγραφή "Αναφορά ανάληψης υπηρεσίας" Έχω και έκθεση με ονομασία "Αναφορά ανάληψης υπηρεσίας" Στη φόρμα έχω 3 εντολές μία από αυτές είναι η έκθεση.Πως μπορώ σε κάθε εγγραφή να εμφανίζω την ταυτοποίηση της εγγραφής με την έκθεση. Δηλαδή να εμφανίζω την έκθεση "Αναφορά ανάληψης υπηρεσίας" που είναι και στο παράδειγμα. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Δες αν σου κάνει πρόχειρα και αν ναι να το συνεχίσω
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Σταύρο Θέλω με ένα κουμπί εντολής χωρίς να συμπληρώνω ID να ανοίγει την έκθεση Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Σταύρο Νομίζω ότι στο κουμπί εντολής θέλει κάπως έτσι με κώδικα : Κώδικας: Private Sub CmdPrintRPT_Click() Dim strDocName As String, strCriteria As String, Ac_Wiew$ If Not Me.NewRecord Then If Nz(Me.PrintDirectly, False) Then Ac_Wiew = acViewNormal Else Ac_Wiew = acViewPreview strCriteria = "ID = " & Me.ID strDocName = "" DoCmd.OpenReport strDocName, Ac_Wiew, , strCriteria Exit_CmdPrintRPT_Click: Exit Sub Err_CmdPrintRPT_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_CmdPrintRPT_Click End If End Sub Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Σταύρο!!!! Μερικές φορές κολάμε απο τις πολλές ώρες στο PC Tο πρόβλημα λύθηκε Ο κώδικας Κώδικας: Private Sub CmdPrintRPT_Click() Dim strDocName As String, strCriteria As String, Ac_Wiew$ If Not Me.NewRecord Then If Nz(Me.PrintDirectly, False) Then Ac_Wiew = acViewNormal Else Ac_Wiew = acViewPreview strCriteria = "ID = " & Me.ID = Fname strDocName = Fname DoCmd.OpenReport strDocName, Ac_Wiew, , strCriteria Exit_CmdPrintRPT_Click: Exit Sub Err_CmdPrintRPT_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_CmdPrintRPT_Click End If End Sub Φιλικά/Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Reports] 2 columns | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-03-15 13:56 |
Εύκολη κατασκευή εκθέσεων (reports) | dimitrios67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-11-11 18:17 |
Η ώρα είναι 06:38.