Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μάνο, αυτός είναι ο κώδικας. Η παράσταση Me.txtTable έχει τιμή το όνομα του πίνακα το οποίο πληκτρολογούμε στη φόρμα στο πλαίσιο κειμένου που ονομάζεται txtTable. Η παράσταση Me.txtTmima έχει τιμή το όνομα του τμήματος το οποίο πληκτρολογούμε στη φόρμα στο πλαίσιο κειμένου που ονομάζεται txtTmima. Αν αλλάξουμε τα ονόματα των πλαισίων κειμένου στη φόρμα, θα πρέπει να τα αλλάξουμε και στον κώδικα. |
| |||
| |||
Οκ ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω να δω αν θα καταφέρω να το κάνω να λειτουργεί και στην δικιά μου βάση. |
| |||
| |||
Γιώργο να κάνω ακόμα μία ερώτηση; Αν στην βάση μου έχω παραπάνω απο μία φόρμα και παραπάνω απο έναν πίνακα. Πως θα του πω οτι το πεδίο αυτής της φόρμας να ενημερώσει το πεδίο ενός συγκεκριμένου πίνακα; Κάτι ακόμα. Μπορώ να κάνω ένα συγκεκριμένο πεδίο ενός πίνακα να παίρνει ώς προεπιλεγμένη τιμή, την τιμή ενός πεδίου απο έναν άλλο πίνακα; |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μάνο, δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις. Μου δίνεις την εντύπωση ότι ακολουθείς ανορθόδοξο τρόπο σχεδίασης της βάσης σου, με αποτέλεσμα απλά πράγματα να γίνονται δύσκολα και να απαιτείται κώδικας. Σχετικά με τα ερωτήματα: 1) Αν μία φόρμα στηρίζεται σε ένα πίνακα τότε τα δεσμευμένα πεδία της θα ενημερώνουν αυτόματα τον υποκείμενο πίνακα. 2) Προεπιλεγμένη τιμή για ένα πεδίο μπορούμε να ορίσουμε στη σχεδίαση του πίνακα, αλλά υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί. Χωρίς περιορισμούς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια φόρμα βασισμένη στον πίνακα και να ορίσουμε εκεί προεπιλεγμένες τιμές. ΥΓ Αν έχεις κάποια ερώτηση που δε σχετίζεται με το αρχικό θέμα θα πρέπει να ανοίξεις νέο. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εισαγωγή (και χρήση) excel μέσα στην access | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-07-16 04:28 |
[Excel07] Προσθήκη δεδομένων στην κεφαλίδα από κελί άλλου φύλλου | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 10:23 |
Εισαγωγή πολλαπλών αρχείων Excel στην Access | prittpritt | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-02-13 21:30 |
[Μορφοποίηση] Ημερομηνία στην Κεφαλίδα από φίλτρο | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 07-09-11 23:47 |
Εισαγωγή εγγράφου world σε έκθεση στην access | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 27-11-10 15:54 |
Η ώρα είναι 06:25.