Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συγχώνευση Πινάκων
Για άλλη μια φορά καταφεύγω στο φόρουμ!!!!!! Έχω μία βάση η οποία έχει έναν πίνακα με τα εξής πεδία. α/α Επώνυμο Όνομα Διεύθυνση Τηλέφωνο. Αυτήν την βάση θα την στείλω σε 200 παραλήπτες με σκοπώ να συμπληρώσουν αυτόν τον πίνακα με δεδομένα. Θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχωνεύσω τα δεδομένα απο τις 200 βάσεις που θα μου επιστραφούν, σε μία. Απο την εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων μου τα εισάγει σε διαφορετικούς πίνακες. Θα ήθελα να συγχωνεύω τους πίνακες απο τις 200 βάσεις σε έναν πίνακα. Υπάρχει τρόπος; |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Μάνο σου επισυνάπτω σχετικό παράδειγμα για την επίλυση του ζητούμενου. Αποσυμπίεσε το επισυναπτόμενο παράδειγμα. Αφού έχεις φροντίσει οι ρυθμίσεις ασφάλειας της εφαρμογής να μην εμποδίζουν την εκτέλεση μακροεντολών, τρέξε το επισυναπτόμενο παράδειγμα AccAppendFromExternalDBs.accdb Στη φόρμα που θα ανοίξει θα πρέπει πατώντας το κουμπί [...] να επιλέξεις το φάκελο με τα αρχεία ("TestFolder") του παραδείγματος. Κατόπιν πάτησε το κουμπί Εισαγωγή επαφών. Η εφαρμογή θα συγχωνεύσει τα δεδομένα των πινάκων από τα αρχεία αυτά στον πίνακα tblContacts. Επίσης η εφαρμογή καταγράφει σε πίνακα:
Για να προσαρμόσεις το παράδειγμα θα πρέπει να φροντίσεις οι πίνακες των αρχείων να έχουν το ίδιο όνομα και να τροποποιήσεις τα ονόματα των πεδίων στον κώδικα αν χρειαστεί. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 03-11-12 στις 20:02. Αιτία: Τροποποίηση συνημμένου για καλύτερη αντιμετώπιση σφαλμάτων |
| |||
| |||
Τάσο ευχαριστώ πολύ. Με διευκόλυνες απίστευτα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΩΝ | ΤΣΑΟΥΣΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-12 19:40 |
[ Ερωτήματα ] Συγχώνευση Ερωτήματος | ΠΑΝΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-11 10:42 |
[Συναρτήσεις] Συγχώνευση αλληλογραφίας | vagzav | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-08-10 16:43 |
Η ώρα είναι 06:42.