Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο σε έκθεση
Καλησπέρα και πάλι στη παρέα του φορούμ Πως μπορώ να φιλτράρω εγγραφές για εκτύπωση απο φόρμα που αντλεί δεδομένα από πίνακα και όχι από ερώτημα.Αλλά η φόρμα δεν εμφανίζει όλες τις εγγραφές.Υπάρχουν 2 σύνθετα πλαίσια και ανάλογα με τις επιλογές στα σύνθετα πλαίσια εμφανίζει εγγραφές. Εγώ θέλω να εκτυπώνω μόνο τις ή την εγγραφή που εμφανίζει εκείνη την στιγμή η φόρμα. Επισυνάπτω ένα παράδειγμα. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Αλέξανδρε δοκίμασε: Κώδικας: Private Sub Εντολή31_Click() On Error GoTo Err_Εντολή31_Click Dim stDocName As String, strCriteria As String If Me.Recordset.RecordCount Then If Me.FilterOn Then strCriteria = Me.Filter stDocName = "Istoriko_Nipiagogiou_Report" DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview, , strCriteria End If Exit_Εντολή31_Click: Exit Sub Err_Εντολή31_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_Εντολή31_Click End Sub Όταν δημιουργείς ένα κουμπί με τη βοήθεια του οδηγού αφιέρωσε 2 -3 δευτερόλεπτα ακόμα για να δίνεις ένα όνομα με νόημα ώστε να μπορείς να ψάξεις και να επεξεργαστείς την εντολή που έχει αντιστοιχηθεί στο κουμπί με μεγαλύτερη ευκολία. Σίγουρα θα σου είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις εντολές με ονόματα όπως πχ. cmdPrintPreview, cmdClose, cmdDeleteRec, cmd... (ονόματα που θα έχουν κάποια σχέση με τη διαδικασία) από το να ψάχνεις στις εντολές με ονόματα Εντολή31, Εντολή32,Εντολή33,Εντολή34 Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα Τάσο! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Όντως για την ονοματολογία των εντολών μου το έχουν προτείνει ξανά. Είναι δύσκολο στον εντοπισμό.Θα πρέπει να πηγαίνεις κουμπί άνοιγμα για να δείς άν όντως είναι αυτό.Φαντάσου να είχε η φόρμα 15 κουμπιά. Θα το δώσω περισσότερη σημασία γιατί και εγώ το παρατήρησα ότι όντως κουράζει στην κατασκευή. Νάσαι καλά και πάλι. Φιλικά/λέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 17:47 |
[ Εκθέσεις ] Φίλτρο σε Έκθεση | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-07-11 15:55 |
Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 16-05-11 08:55 |
Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 12-03-11 14:31 |
[ Εκθέσεις ] Δυναμικό φίλτρο σε έκθέση | fkonstas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 17-11-10 15:49 |
Η ώρα είναι 07:45.