Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αθροίσματα απ τη δευτερεύουσα στη κύρια φόρμα
Καλημέρα. Εχω μια φόρμα που έχει μια δευτερεύουσα. Θέλω απο κάποια πεδία της δευτερεύουσας να πάρω τα αθροίσματα και να μου εμφανίζονται στην κύρια φόρμα. Όταν το έκανα για το πρώτο πεδίο χρησιμοποίησα την συνάρτηση sum και μου έβγαλε το αποτέλεσμα κανονικά. Όταν όμως έβαλα δύο ή περισσότερα αθροίσματα μου εμφανίσε σε όλα, ακόμη και στο πρώτο, #Σφάλμα. Γιατί;
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα Νεκτάριε! Μια απλή λύση είναι να βάλεις τα πεδία των συνόλων μέσα στην υποφόρμα (απόκρυψε τα αν δεν θέλεις να σου εμφανίζονται εκεί). Κατόπιν στην κύρια φόρμα στα πεδία που θα εμφανίζονται τα σύνολα της υποφόρμας πέρασε τον τύπο: Κώδικας: =[Όνομα_Δευτ_φορμας].[Form].[Όνομα_πεδίου_συνόλου_της_δευτ_φόρμας]
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τάσο. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει τα αθροίσματα. Όταν κάνω μόνο ένα άθροισμα μου εμφανίζεται κανονικά το αποτέλεσμα. Όταν όμως ζητάω δύο ή περισσότερα αθροίσματα τότε σε όλα μου εμφανίζει το #Σφάλμα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συγχρονισμός αναδυόμενης φόρμας με κύρια φόρμα | Alexia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-15 08:18 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 20:23 |
Κύρια φόρμα με δεσμευμένο χώρο για άλλες δύο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-04-14 17:59 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 11:01 |
Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-10 22:03 |
Η ώρα είναι 08:07.