Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΠΕΔΙΑ
Επισυνάπτω μια βάση δεδομένων που περιέχει 3 Πίνακες και μια φόρμα. Ο πρώτος πίνακας με όνομα Πίνακας, περιέχει ονόματα οδών και ταχυδρομικούς κώδικες. Ο πίνακας με όνομα Πίνακας2 περιέχει όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες. Στον πίνακα με όνομα Πίνακας1 θέλω να καταχωρούνται οι εγγραφές μέσω της φόρμας με όνομα Φόρμα1. Αυτό που ψάχνω είναι το εξής: Στην φόρμα να εισάγω τον ταχυδρομικό κώδικα απο λίστα τιμών και στο πεδίο οδός να μου εμφανίζει σε λίστα τιμών τις οδούς που έχουν των αντίστοιχο ταχυδρομικό κώδικα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τον τρόπο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Καλησπέρα στο forum. Μάνο κοίτα αν σου κάνει |
| |||
| |||
Αυτό που θέλω είναι να εμφανίζονται οι οδοί στο επόμενο σύνθετο πλαίσιο και οταν επιλέγω μία οδό να καταχωρείται στον πίνακα. Ή ακόμα και έτσι όπως το έκανες, αν είχα την δυνατότητα να επιλέγω την οδό και αυτή η επιλογή να καταχωρείται στον πίνακα.Αν ξέρεις πως γίνεται θα είμαι υπόχρεος. Πάντως σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gaz_manos : 18-10-12 στις 14:52. |
| |||
| |||
Την καλησπέρα μου στο forum. Μάνο, στον πίνακα1 το πεδίο 'dromos' το έκανα text και το αποσύνδεσα απο το ερώτημα1, μάλλον σου κάνει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ασχετος : 18-10-12 στις 18:34. |
| |||
| |||
Μάνο, μόνο με combobox |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό έψαχνα. Να είσαι καλά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 18:51 |
Πληκτρολόγηση σε πεδία | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-12 19:45 |
Συγχρονισμένα πεδία | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-01-11 23:31 |
Η ώρα είναι 14:29.